KÜTAHYA MÜJDELER BEKLİYOR

1839

AK Partinin kurulduğu ve seçimlere katıldığı yıldan itibaren her seçimde desteklerini artırarak sürdüren Kütahya, bugün AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ı ağırlayacak. Kütahya Başbakan Yıldırım’ın Kütahya’ya yapılacak yatırımlarla ilgili müjdelerini de bugün duymak istiyor.

KÜTAHYA HEP DEVLET VE MİLLETİN YANINDA OLDU

Kütahya, bugün saat 13.00’da Zafer Meydanında düzenlenecek mitinge katılacak olan Başbakan Binali Yıldırım’ı bekliyor. ‘Milletin adamları’ olarak nitelendirilen siyasileri dün olduğu gibi bugün de bağrına basmaya devam eden Kütahya, en son 15 Temmuz hain darbe kalkışmasında da siyasi parti ayrımı gözetmeksizin meydanları ‘tam kadro’ doldurarak yine üzerine düşeni bir kez daha yaparak devletine sahip çıktı. Bu anlamda devlet bekası ve millet bütünlüğü için hep sağduyulu davranan Kütahya’nın Pazar günü yapılacak olan referandumda da yine bu sağduyu ile hareket ederek tercih yapması bekleniyor.

“BAŞBAKANDAN MÜJDELER BEKLİYORUZ”

Misafirperverliği, kadirşinaslığı ve hatırnaz insanları ile kendisine bir adım gelene kucak açıp koşan Kütahya, bugün Başbakan Binali Yıldırım’ın Türkiye genelinde yapılan yatırımların anlatmasından çok Kütahya’ya yapılacak yatırımların müjdelerini bekliyor. Kütahya’nın hemen her seçimde ellerinden geleninin daha fazlasını yaparak iktidar partisine destek olduğunu ifade eden vatandaşlar, ‘Ankara’nın Kütahya’ya vefa borcu var’ dedi. Kütahya’ya yatırımcı gelmesi ve OSB’lerde faaliyet gösteren yatırımcıların daha fazla yatırım yaparak ildeki istihdama katkı sağlamaları için Başbakanı Yıldırım’dan teşvik müjdesi beklediklerini dile getiren vatandaşlar, Özellikle Organize Sanayi Bölgelerimize yatırım yapacaklar için sektörel teşviklerin Kütahya’da uygulanmasını istiyoruz. Kütahya’da serbest bölge kurulması halinde hem ulusal yatırımcılar hem de uluslararası yatırımcılar Kütahya’ya yatırım yapacaklardır. Böylelikle Kütahya’da işsizlik oranı düşecek ve Kütahya kalkınmaya başlayacaktır” diye konuştu.

“YERLİ OTOMOBİL KÜTAHYA’DA ÜRETİLSİN”

Yerli otomobilin Kütahya’da üretilmesi için yatırımcıların Kütahya’ya yönlendirilmesini isteyen vatandaşlar, Başbakan Yıldırım’dan bu konuda destek istedi. Bu konuda uzun zamandır sosyal medyada oluşturduğu gruplarla çalışma yapan ve yerli otomobilin Kütahya’da üretilmesini isteyen Kenan Uzman isimli vatandaş, “Kütahya, İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya ortasında yer alan önemli bir konumda. Burada yatırım yapan yatırımcılar için gerekli alanlar ve imkanlar mevcut. Yerli otomobilin Kütahya’da üretilebilmesi için de gerekli şartlar Kütahya’da mevcut. Bunun için yetkililerimiz otomobili üretecek yatırımcıları ilimize yönlendirmesi ile yıllardır kabuğunu kıramayan Kütahya’nın makus talihi değişecek ve Kütahya o zaman hak ettiği noktalara ulaşacaktır” şeklindeki ifadelerle temennilerini bildirdi.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir