Sera Kütahya’da muhteşem gala

1728

“Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel” filminin galası Kütahya Sera AVM’de yapıldı. Büyük ilgi gören galada oyuncular yaptıkları esprilerle kahkaha rüzgarı estirdi.

Kütahya Sera Alışveriş Merkezinde geçtiğimiz günlerde vizyona giren “Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel” filminin galası gerçekleştirildi. Galada filmde rol alan oyuncular yapılan anonsla tek tek sahneye davet edilirken, salonu dolduran çok sayıda sinemasever kendilerine yoğun ilgi göstererek alkış yağmuruna tuttu. Oyuncularla tanışma ve imza töreninde sinemaseverler oyunculara film ile ilgili sorular sorarlarken, oyuncular verdikleri cevaplarla herkesi kahkahaya boğdu. Tanışma ve imza töreninin ardından galaya geçildi. Kütahyalılar filmin oyuncularıyla fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarıştı.

“Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel” filminin yönetmenliğini yapan Adem Kılıç, filmde emeği geçen herkese teşekkür etti. Daha sonra film gösterimine geçilirken, film öncesi kısa birer konuşma yapıldı. Filmin oyuncularından Salih Kalyon kendisinin askerliğini Kütahya’da yaptığını ifade ederek Kütahya’yı çok sevdiğini belirtti.

Çetin Altay ise daha öncede filmin galasını Sera Kütahya’da gerçekleştirdiklerini ve çok güzel bir film yaptıklarını Sera Kütahya AVM Genel Müdürü Atakan Tahmas’a ve Kütahyalılara teşekkür ettiler.

Film gösterimine geçilirken, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, DPÜ Rektörü Remzi Gören, Jandarma Alay komutanı Mustafa Uğur, Emniyet Müdürü Hasan Çevik ve çok sayıda davetli katıldı.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir