‘Değişim milletten yana olacaktır’

1554

AK Parti Merkez İlçe teşkilatı ile birlikte Frigya tıp merkezini ziyaret eden AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, “Bu değişim milletten yana olacaktır” dedi.

Frigya tıp merkezi sahipleri Uğur Aydın ve Nuri Güzel Ayar ile görüşen Milletvekili Kavuncu, 16 Nisan Referandum öncesinde ziyaretler yaptıklarını söyledi. Ziyaret sebeplerinin kız isteme değil, oy isteme olduğunu esprili bir şekilde dile getiren Kavuncu, sağlık kuruluşlarının önemine de dikkat çekti. Referandum öncesi Hayır cephesinin kampanyayı sağlıklı yürütmediğini ifade eden Kavuncu “Genel Başkanlarının bile bir bilgi yok. Bütün amaçları toplumu tahrik etmek. Siyasetin seviyesini bozmamak lazım. Biz Kütahya’da insanların korkuları endişeleri insanların panikletmek üzerine siyaset yapıldığını görüyoruz. İşte Türkiye’de Suriyelilere vatandaşlık verileceğini söylüyorlar. Kütahya merkezde memurların güvencelerinin elinden alınacağı, Çavdarhisar’da evet çıkarsa ilçenin kapatılacağı, taşeronda işçilerinin atılacağı söyleniyor. Ne kadar kaşıyacak tahrik edecek yalan bilgiler varsa hepsi tahrik amaçlı kullanıyorlar” diye konuştu.

EN REFORMCU PARTİ BİZİZ

Kavuncu AK Parti olarak değişimden, dönüşümden yana olduklarına dikkat çekerek şöyle devam etti; “Aslında bakılırsa en devrimci biziz. En reformcu parti biziz. Ancak sıkı sıkı yapışıp oynatmam bırakmam diyen bir zihniyet var. Değişim Milletten yana olacak. Bu sisteme direnen istemeyen millete rağmen millet adına bir takım odaklarla yönetmeye alışık olan bir zihniyet var. Yani ristore etmek format atmak isteyen bir zihniyet. Biz bunu istemiyoruz.” Frigya tıp merkezi sahipleri Uğur Aydın ise Milletvekili Kavuncu’ya teşekkür ederek hükümetin özel sektörle olan çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

TIP MERKEZİ YENİDEN AÇILDI

Frigya tıp merkezi müdürü Kaan Özkan ise hastane ile ilgili gazetecilere bilgiler verdi. Özkan hastanenin daha önce Avrupa göz hastanesi olarak hizmet verdiğini ve sonrasında kapandığını, ancak şimdi yeninden açıldığını ifade etti. Göz branşında hasta muayenesine yeninden başladıklarını kaydeden Özkan, SGK ile anlaşmalarının bulunduğunu ve en iyi şekilde Kütahyalılara hizmet vermek için çalıştıklarını vurguladı.

Ziyarette Milletvekili Kavuncu’ya AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, AK Parti Merkez İlçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir