Saraçoğlu ayakkabı tamircilerini dinledi

1583

Esnaf ziyaretleri kapsamında ayakkabı tamircileri esnafını da ziyaret eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, burada esnafın derdini dinledi.

Ayakkabıcı tamirciliği yapan esnafımızla bir araya gelen Saraçoğlu burada yaptığı konuşmada, “Siz esnaf kardeşlerimizi sadece esnaf olarak görmüyor, birer zanaatkar olduğunuzu, birer usta olduğunuzu bilerek sizlerle bir araya geliyoruz. Her esnafımızın olduğu gibi sizlerin de sorunlarını, dertlerini dinleyerek çözüm noktasında, yasalar çerçevesinde elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. El emeği, alın teri ile yaptığınız mesleğinizde sizlere başarılar diliyor, Belediye olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkan Yardımcıları Galip Gültekin ve Fatih Kölgelinin de Saraçoğlu’na eşlik ettiği ziyarette Saraçoğlu, esnafların dertlerini dinleyerek gerekli talimatları verdi. Ayakkabıcı tamircisi esnafları da ziyaretlerden dolayı Saraçoğlu’na teşekkür ederek, bugüne kadar yapılan yatırımlardan duyduğu memnuniyetlerini dile getirdi.

Ziyaret esnasında küçük çocuklarla da sohbet eden Saraçoğlu, onlara kitap hediye ederek derslerinde başarılar diledi. Ziyaretin sona ermesinin ardından ayakkabı tamircisi esnaflarla Saraçoğlu, günün anısına fotoğraf çektirdi.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir