Saraçoğlu’ndan SANCAK-DER’e ziyaret

1636

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, sivil toplum örgütü ziyaretlerine Hayrat Vakfı Temsilcisi Hüsrev Yarangümeli ve Sancak Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mücahit Azaklıya ziyarette bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Sancak Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mücahit Azaklı, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Sivil toplum kuruluşlarının birer rehabilitasyon merkezi olduğunun altını çizen Hayrat Vakfı Temsilcisi Hüsrev Yarangümeli de, “Vakıflar insanların toplanarak sadece sohbet ettikleri yerler değil, aynı zamanda insanların maddi manevi her türlü tehlikelerden koruyan birer rehabilitasyon merkezleridir. Bu anlamda istikameti doğrultusunda çalıştığı sürece bütün vakıflar, dernekler, sivil toplum kuruluşları yararlı olur” ifadelerini kullandı.

Bu tür ziyaretlerin önemine vurgu yapan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ise şöyle konuştu: “Belediye olarak bizler sadece yol yapan, çiçek diken, çöp toplayan bir anlayışın dışında, huzurlu, mutlu, manevi anlamda güçlü, eğitimli ve kültürlü bir toplum inşa etmek düşüncesindeyiz. Bu açıdan da sivil toplum örgütleriyle ortak kültürel faaliyetlere açığız. Ortak projelerle bir araya gelmeyi, vakıflarımızla, derneklerimizle birlikte çalışarak, toplumun birlikteliğini artırmak istiyoruz. Bu konuda Belediye olarak sivil toplum örgütlerimizin yanındayız” şeklinde konuştu.

Ziyaretin sona ermesinin ardından Hayrat Vakfı Temsilcisi Hüsrev Yarangümeli ve Sancak Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mücahit Azaklı, Saraçoğlu’na Osmanlıca yazılı tablo hediye etti.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir