“Ud’la bağlama’k” konseri büyük beğeni topladı

1915

Kütahya Belediyesi Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Ud’la Bağlama’k konseri düzenlendi.

Hezar Dinari Kültür Merkezinde düzenlenen “Ud’la Bağlama’k temalı konser için Kütahya’ya gelen Halil Altıngöz ile Mehmet Bakır Karadağlı sevenleriyle buluştu.

Anadolu’nun en güzel ezgilerinin seslendirildiği, ud’la bağlamanın aynı tınıda buluştuğu konser büyük beğeni topladı. Konser sonunda Vali Ahmet Hamdi Nayir, Halil Altıngöz’e teşekkür ederek günün anısına çini tabak hediye etti.

Vali Nayir, “Bundan 20 yıl önce Şanlıurfa ilinde, görev yaparken her hafta bir araya geldiğimiz, güzellikleri paylaştığımız arkadaşlarımızı ilimize davet ettik. Sizlere de teşekkür ediyorum bizleri yalnız bırakmadınız; salon boş olsaydı mahcup olacaktık. Sizler bu yükü üzerimizden almış oldunuz. Sizlere ve koca yürekli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Mehmet Bakır Karadağlı’ya teşekkür ederek çini tabak takdim eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, “Bugün müziğe doyduk. Sizleri burada görmekten Kütahyalılar olarak memnun olduk. İnşallah devamı gelir” ifadelerini kullandı.

Konsere, Vali Ahmet Hamdi Nayir, eşi Münevver Nayir ile kızı Fatma Ceren Nayir Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, STK Temsilcileri ile çok sayıda sanatsever katıldı.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir