Tavşanlı Küçük Sanayi Sitesi için kuralar çekildi

2078

Tavşanlı ilçesindeki sanayi sitesi içinde bulunan 440 adet işyerleri yapılan kura çekimiyle sahiplerini buldu.

Tavşanlı Küçük sanayi sitesi işyerleri, noter huzurunda yapılan kura çekimi ile sahiplerine teslim edildi. Yapılan kura çekilişinde Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Atabay, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe, Kütahya Ticaret İl Müdürü İsmail Hakkı Uygun, İstanbul Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdür yardımcısı Şevki Şarlıoğlu, Tavşanlı 2. Noteri ve kalabalık esnaf katıldı. Kütahya’dan çok sayıda oda başkanları, Tavşanlı 2. Noteri ve kalabalık esnaf katıldı.

Mali Kongrenin de gerçekleştirildiği Tavşanlı Belediye Kültür Sarayında Divan Başkanlığını Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe yaptı.

Küçük Sanayi Siteleri kura çekimi öncesi Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı, Madeni Eşya Sanatkarlar Odası Başkanı ve aynı zamanda Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi başkanı Yasin Demirci konuşma gerçekleştirdi.
Başkan Yasin Demirci yaptığı konuşmada, “ Önceki gün Ankara’da bakanlıklarda temaslarımız görüşmelerimiz oldu. Esnafımızın dilek ve temennilerini yetkili yerlere ilettik. Sizler bütün varınızı yoğunuzu sanayi sitesine ödediniz. Bizim esnafımız şimdiden sonra faizsiz kredilerle, teşviklerle ilgili desteklenirse nasip olursa çok muazzam çalışmalar olacak. Bunları gerekli yerlere söyledik. İnşallah çalışmalarımızın bereketini çok kısa sürede göreceğiz” dedi.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir