KÜSAD’ta birlik beraberlik gecesi

2587

Kütahya Kültür ve Sanat Derneği KÜSAD iki yılda bir organize ettiği “KÜSAD birlik, beraberlik, sosyal dayanışma ve her eve bir sanat eseri” etkinliği gerçekleştirildi.

Kütahya Belediyesi sosyal tesislerindeki programın sunumunu Aylin Enginer yaptı.

KÜSAD’ın dünü bugünü ve başarılarının anlatıldığı etkinlikte KÜSAD Başkanı Bayram Yıldız bir konuşma yaptı. “KÜSAD’ın başarısı sizin başarınızdır” diyen Yıldız, “Sizlerin desteği ve katkısı ile buradayız. 2016 yılında 26 ilde yapılan istatistiklerde KÜSAD en başarılı sanat kurumu seçildi ise bu başar siz değerli sanatçı üyelerimizin başarısıdır. Sizleri bir kez daha yürekten kutluyorum.” dedi.

Gecenin sponsorluğunu yapan Altın Çini sahibi Mustafa Kıratlı’yı temsilen çini sanatçısı Hamza Üstünkaya’ya plaketini KÜSAD onursal başkanı Yıldırım Türkel, Hisar Sanat Galeri sahibi Bayram Özcan’a plaketini KÜSAD’ın danışma kurulu üyesi Kolleksiyoner Fikret Pak tarafından verildi.

Daha sonra KÜSAD üyeleri ve sergilerden bırakılan iki yüz eser KÜSAD yararına kura ile konuklara dağıtılarak paylaşımın güzel örnekleri yaşandığı gece, birlik beraberliğin ve paylaşımın güzel anısı olarak hafızalara kazındı.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir