KiM ARANACAK?

693

Pençe Kilit Operasyonu bölgesinden gelen acı haber üzerine ertelenen AK Parti’nin aday tanıtım toplantısının, yarın Ankara’da yapılması beklenirken Kütahya Belediye Başkan adaylığı için düşünülen ismin ise bugün aranacağı bildirildi.

Kütahya Belediye Başkan adaylığının açıklanması merakla beklenen AK Parti’de yarın aday tanıtım toplantısı düzenlenecek. Yapılacak tanıtım toplantısında Kütahya Belediye Başkan adayının da davet edileceği, onun için de İl Başkanı Mustafa Önsay veya önceki dönem belediye başkanı Kamil Saraçoğlu’nun bugün adaylık için aranarak davet edileceği iddia edildi.
Eğitimci ve televizyon program yapımcısı Ömer Ağ isimli kişi ise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında bugün öğlen saatlerine kadar aranacak AK Parti Belediye Başkan adaylarının isimlerini yayınladı.

“Son bilgiler” şeklinde yaptığı paylaşımda Ağ’ın iddiasına göre, Kütahya Belediye Başkan adaylığı için aranacak isim ise Kamil Saraçoğlu. İddiaya göre Saraçoğlu’nun bugün öğle saatlerine kadar aranması bekleniyor.
Kütahya’da AK Parti tarafından yapıldığı öne sürülen anketlerde de Mustafa Önsay ve Kamil Saraçoğlu isimlerinin sorulduğu, Saraçoğlu isminin ön plana çıktığı öne sürülmüştü.
AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın da açıklanacağı tanıtım toplantısının yarın saat 14.00’te ATO Kongre Merkezi’nde olacağı bekleniyor.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir