Ağız Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezinde deprem tatbikatı

274

Kütahya’da, kurum ve kuruluşların deprem ve yangınlarda can ve mal kaybının en aza indirilebilmesi için tatbikat yapıldı.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Koordinatörlüğünce Ağız Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezinde bu kapsamda tatbikat düzenlendi.
Deprem öncesinde, sırasında ve sonrasında yapılması gerekenlerle ilgili hazırladığı eylem planları ve bilinçlendirme faaliyetleriyle can ve mal kayıplarının en aza indirilmesi için A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Sedat Ülgü koordinasyonunda deprem, yangın ve bina tahliye tatbikatına kurum personeli ile vatandaşlar katıldı.
A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Sedat Ülgü, tatbikat ile ilgili yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: “KSBÜ olarak çalışanlarımızın kurum içi eğitimlerine ve tatbikatlara önem veriyoruz. Bu kapsamda her yıl düzenli ve planlı olarak gerçekleştirdiğimiz tatbikatların birini daha başarı ile tamamlamış olup, afetlere karşı dirençli toplum oluşturma hedefine kurum olarak katkı sağlamaya devam edeceğiz.”
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir