Erdoğan net konuştu: Kütahya’da ittifak yok

849

Kütahya’da uzun süredir gündemde olan ‘Kütahya’da ittifak olacak mı?’ sorusu Erdoğan’ın açıklaması ile cevap buldu. AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kütahya’da ittifak olmayacağına dair net mesaj verdiğini bildirdi.

Yerel seçim için geri sayım başlarken Kütahya Belediye Başkan adayları da netleşmeye başladı. İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi başkan adaylarını açıklarken Cumhur İttifakı kanadında ne olacağı merak ediliyordu.
AK Parti Kütahya İl ve İlçe Teşkilatları ile Belediye Başkanları ve AK Parti Kütahya Milletvekillerinin dün Ankara AK Parti Genel Merkezine davet edilmesinden sonra AK Parti İl Başkanı davetin merak edilenini sosyal medya hesabından duyurdu.
Cumhur İttifakı üyesi AK Parti ve MHP’nin kendi adayları ile yerel seçimlere katılacağını belirten Önsay, Erdoğan’ın: “Kütahya’da AK Parti ve MHP kendi adaylarıyla seçime girecektir” ifadelerini paylaşarak “Şehrimize, partimize ve teşkilatımıza hayırlı olsun. Allah mahcup etmesin” ifadelerini kullandı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir