İYİ Parti adayı Tekdemir projelerini açıkladı

1696

İYİ Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Ahmet Tekdemir, düzenlediği basın toplantısıyla, seçilmesi halinde uygulayacağı projelerini tanıttı.

Kütahya Belediyesi Bengisu Sosyal Tesislerindeki toplantıda konuşan Tekdemir, Kütahya’ya yapacakları tramvay ile şehrin trafik sorununun büyük ölçüde çözeceklerini, Tramvay Projesinin Zafertepe’den Laleli Cami’ye, Şehir Hastanesi’nden DPÜ’ye hizmet vereceğini, son durağın ise Yoncalı olacağını söyledi.
Kentin tarihi alanlarında uygulanacak teleferik projesi ile de önemli bir hizmetin sağlanacağına dikkati çeken Tekdemir, Sultanbağı’ndan Yellice Dağı’na çıkan 220 metrelik teleferik hattı ile dağın eteğinde yaz kış spor yapılabilecek bir sosyal tesis, bir cazibe merkezi yapılacağını kaydetti.

Yoncalı ve Ilıca için de güzel projelerinin olduğunu aktaran Tekdemir, Yoncalı’ya devremülk konutlarla hem sağlık hem spor turizmini ayağa kaldıracaklarını belirtti.

Ilıca’da kamp eğitim merkezi, doğa sporlarının yapıldığı merkezler, otel projeleri olacağını da anlatan Tekdemir, Yoncalı ve Ilıca’nın güzel günlere kavuşacağını vurguladı.

Kütahya’daki trafik sorununa ilişkin de projelerinin hazır olduğunu dile getiren Tekdemir, şöyle devam etti: “Zafertepe Kavşağı alttan ya da üstten köprülü kavşak olacak. Hem merkezde hem çevre yolunda 3 battı çıktı ve köprülü kavşak yapacak şekilde planlamamız hazır. Modern Pazaryerleri Projesi ile otoparklı, kreş imkanı olan modern sağlıklı pazar yerleri oluşturacağız. Merkez Pazar yerini aynı yerine geri koyacağız. Esnaf ve çiftçiye yüzde 15 mazot indirimi sağlayacağız. Suda yüzde 50 indirim gerçekleştireceğiz. Belediye Sosyal Tesislerinde yüzde 25 indirim yapacağız. Hem altyapısı, hem akademisi, tesisleri hem de yeni vizyonuyla Kütahya sporu şampiyonluklara ulaştıracağız. Amatör spor kulüpleri için amatör evi kuracağız. Yeni sahaların, yeni kulüp odalarının, toplantı salonlarının olduğu sadece bir ay değil 12 ay desteklenecek yepyeni bir spor projemiz var. Milli sporcu yetiştireceğiz Galatasaray’ı, Fenerbahçe’yi, Beşiktaş’ı Kütahya getireceğiz.”

Tekdemir, Kütahya’nın ihtiyaç duyduğu hemen her alanda projelerinin olduğunu da sözlerine ekledi.

Tekdemir’in basın toplantısında il teşkilatları ve partililer katıldı. RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir