Hilal Kent’te çaldılar
Şehzadeler Parkı’nda
Yakalandılar

257

Kütahya’da, 1453 konutları olarak bilinen Hilal Kent’teki bir araçtan ses sistemi çalan şüpheliler, yaklaşık 5 kilometre mesafedeki Şehzadeler Parkı önünde yakalandı.

POLİS EKİPLERİ İHRAB ÜZERİNE HAREKETE GEÇTİ
Alınan bilgiye göre, 1453m konutları civarında şüpheli bir aracın bulunduğu ihbarını alan polis ekipleri hemen harekete geçti.
Konutların yakınında bulunan Şehzadeler Parkı civarında eşkâle uygun aracı durduran ekipler, araçta arama yaptı.


ÇOK SAYIDA SES SİSTEMİ MALZEMESİ ELE GEÇİRİLDİ
Araç içerisinde yapılan kontrollerde arka koltuk üzerinde 4 hoparlörlü ses sistemi, üzerinde ses sisteminin markası yazan 4 hoparlörlü ses sistemi ve kabloları kesik sağ ön koltuk arkası üzerinde Amfi, yine marka yazılı 2 adet hoparlör, araç teyp başlığı, teyp başlığına takılı flaş bellek, bagaj kısmında ses amfisi, kabloları kesik 1 adet üzerinde teyp ele geçirildi.
Araç içerisinde bulunan A.O.Y (19) ve G.Ö. (19) isimli şahıslar malzemeleri 1453 konutları önünde kapısı açık olan bir araçtan çaldıklarını itiraf etti.


MALZEMELERİN BİR KISMI SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ
Aracın sahibi Ö.Ş. (27)’ya ulaşan ekipler malzemelerden 1 adet panzut ve bir adet amfinin bahse konu araçtan çalındığını belirleyerek sahibine teslim ederken diğer malzemeler ise polis merkezine götürüldü.
Şüpheliler A.O.Y (19) ve G.Ö. (19) gözaltına alındı.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir