Gelin-görümceden lezzet işbirliği

1140

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesine bağlı Tepecik Beldesi’nde, gelin ve görümcesi iş birliği yaparak her gün farklı taze ürünler üretiyor. Sadece 100 liralık bir sermaye ile yola çıkan kadın girişimciler, iş yerlerinde günlük olarak farklı ürünler hazırlayarak müşterilerine lezzet dolu sunumlar yapıyorlar.

Başlangıçta sadece 100 lira sermayeyle işlerine başlayan kadın girişimciler, büyük bir başarı eltti.

Özellikle Tavşanlı‘ya gelen Göbel Termal misafirleri, yol üzerinde bu eşsiz işletmeyi ziyaret ederek günlük taze ürünlerini tercih ediyor.

Esra Toker Gürleyen ve görümcesi, bu işi severek yapıyor. Kendi el emekleriyle hazırladıkları ürünlerle müşterilerine sevgi ve lezzet sunuyor

Esra Toker Gürleyen ve görümcesi, iş yerlerinde günlük olarak kurabiye, ekmek tatlısı, mantı, köy ekmeği, erişte, ev nişastası, manda yoğurdu, manda kaymağı, manda sütü gibi çeşitli ürünler hazırlıyorlar. Bu çeşitlilik, müşterilerin her gün farklı bir lezzet deneyimi yaşamalarına olanak tanıyor.

Esra Toker Gürleyen konuya ilişkin yaptığı açıklamasında şunları söyledi; “Biz gelin görümce olarak çalışıyoruz. 100 TL sermaye ile işe başladık ve sonuçta böyle bir işletmemiz oldu. Her gün farklı ürünler üretiyoruz. Bugün kurabiye günü, gün gün ürünleri paylaştırıyoruz. Müşterilerimiz memnun, biz de memnunuz. Bu işi severek yapıyoruz. Göbel Termal’e giderken yol üzerinde olduğumuz için buraya gelenler günlük taze ürünlerimize rağbet gösteriyorlar.” KÜTAHYA’NIN SESİ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir