‘Kütahya’da yeniden milli görüş belediyeciliğini ve ruhunu yaşatacağız’

1128

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, partisinin il başkanlığı tarafından düzenlene toplantıda yaptığı konuşmada, 2024 yerel seçimlerinde Kütahya’da belediyelerimizi kazanacağız. Yeniden Refah ruhunu, yeniden Erbakan ruhunu yeniden milli görüş ruhunu Kütahya’da yaşatacağız, nerede kalmıştık diyeceğiz.” dedi.

“KÜTAHYA’YA MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİNİ GETİRECEĞİZ”

Altınöz, partisinin Kütahya Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında Kütahya’ Belediyesini kazanarak kenti hak ettiği noktaya, milli görüş belediyeciliği ile taşıyacaklarını söyledi.

Belediye seçimlerinde kendi logoları ve kendi adayları ile katılmayı temenni ettiklerini dile getiren Altınöz, şunları kaydetti: “Öncelikle İstanbul’u tekrar kazanacağız. 1994 yılında kazanmıştık. 2024’te de tekrar Yeniden Refah Partisi olarak biz kazanacağız. Başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye’deki belediyelerin çok ihtiyacı var. Çünkü bu anlayışın yaşanması ve yaşatılabilmesi için Milli Görüş zihniyetinin tekrar iktidara gelmesi lazım. Öncelikle yerel seçimlerde iktidara geleceğiz. Şimdi biz Yeniden Refah Partisi olarak tabii ki günümüz dünyasında zamanın ruhunu yakalamak suretiyle üretim ve istihdam odaklı belediyecilik yapacağız. Mesela yöresel ürün geliştirme merkezi. Bizim burada coğrafi işaretlemeyi de almak suretiyle bunu geliştirmemiz lazım. Bizim burada diyelim Simav ilçemizde üretilen bir ürün ile Çavdarhisar’da üretilen bir ürünün arasında ilçe ilçe farklılık olması lazım. Aynı zamanda daha da ileri gidiyorum. Köylerin arasında da farklılık olması lazım. Bizim ilçelerimizde, köylerimizde bir yerde kaymak üretiliyorsa, diğer köydeki kaymağın o köyün ismiyle coğrafi işaretlenmesi lazım. Yani katma değerli üretimi bizim belediyelerimiz yapacak. Neden? Çünkü yöresel ürün geliştirilecek, kadınlarımız, gençlerimiz, yöresel ürünleri o köyün, o beldenin, o bölgenin almış olduğu rüzgar kalitesi, almış olduğu toprak kalitesi, oradaki dağlardan gelen havanın kalitesiyle ürünleriniz farklılaştırılacak ve coğrafi işaret almak üzere bu ürünler dünyanın hemen hemen her yerine internet üzerinden dağıtılacağı ev ve küçük işletmeler için belediye e-ticaret portalı olacak. Bunu yine Yeniden Refah Partisi olarak biz gerçekleştireceğiz.”

“KIRSAL DÖNÜŞÜMÜ YAPMAK ZORUNDAYIZ”

Kırsal dönüşümü gerçekleştireceklerini de aktaran Altınöz, şöyle devam etti: “Hani diyorlar ya kentsel dönüşüm diye, kentsel dönüşümü yaparken kırsal dönüşümü de yapmak zorundayız. Köylerde okulların açılmasını derhal sağlayacağız. İktidara geleceğiz inşallah. Derhal köylerdeki okulları açacağız. Köylerdeki sağlık ocaklarını aşacağız. Her köyümüze bir ziraat mühendisi atayacağız. Ziraat mühendisi orada yaşayacak. Her köye bir veteriner atayacağız. Bu veterinerlerimiz orada yaşayacak. Bunları ilk önce bunları belediyecilik çatısı altında yapacağız. Belediyelerimiz bu hizmeti verecek. Sonra iktidara geldiğimiz zaman da merkezi hükümet olarak bir şekilde hayata geçireceğiz.”

“NEREDE KALDIK DİYECEĞİZ”

Yeniden refah ve yeniden Milli Görüş diyoruz. 31 akşamı burada İl Başkanımız inşallah Kütahya’mızın en büyük meydanında bizleri de davet etmek suretiyle Kütahya’da belediyelerimizi kazanacağız. Yeniden Refah ruhunu, Yeniden Erbakan ruhunu yeniden milli görüş ruhunu Kütahya’da yaşatacağız, nerede kalmıştık diyeceğiz. Ahmet Derin gibi değerli vekillerimizin burada yapmış olduğu çalışmaları zamanın ruhuna uygun bir şekilde tekrar hayata geçireceğiz ve Kütahya’mıza hizmetleri yapacağımızı sizlerin vasıtasıyla Kütahyalı kardeşlerimize duyurmak istiyoruz.”

“BİZİM İSRAİL’İN FİLİSTİNA SALDIRILARI KARŞISINDA İRADE ORTAYA KOYMAMIZ LAZIM”

İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına da değinen Altınöz, “Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi, İsrail’in güvenliği için kurulmuş olan Malatya Kürecik’teki radar üssü derhal kapatılmalı. Yine Adana’daki İncirlik Üssü derhal kapatılmalı. Bu kararları hızlı bir şekilde almamız lazım. İsrail büyükelçisi derhal memleketine gönderilmeli. Biz böyle bir memleketin, böyle bir ülkenin büyükelçisini ülkemizde istemiyoruz. Bizim bir irade ortaya koymamız lazım.” diye konuştu.

Altınöz, parti olarak Filistin’in tarafında yer aldıklarını, Türkiye Cumhuriyeti’nin de arabulucu değil, Filistin’in tarafında olması gerektiğini sözlerine ekledi. RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir