Filistin’e konvoylu destek

250

Kütahya’da İHH öncülüğünde bir araya gelen sivil toplum kuruluşları Filistin’e destek olmak için konvoy oluşturdu.

KÜTAHYA CADDE VE BULVARLARINDA TUR ATTILAR
İHH Kütahya İnsani Yardım Derneği, Hamas’ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları’nın abluka altındaki Gazze Şeridi’nden İsrail’e başlattığı saldırının ardından Filistin’e destek amacıyla araç konvoyu düzenledi.
Ziraat Mahallesi’ndeki semt pazarı önünde başlayan ve motorcuların da destek verdiği konvoy, Adnan Menderes Caddesi’nden kent merkezine, buradan da Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Dumlupınar, Yunus Emre, Cumhuriyet, Fatih, Yıldırım Beyazıt Mahalleleri ile Atatürk Bulvarına geldi.
Konvoy, başladığı yerde sona erdi.
YENİPAZAR’DAN “FİLİSTİNLİLERİN YANINDAYIZ” MESAJI
Dernek Başkanı Mustafa Yenipazar, etkinlikte yaptığı açıklamada, Filistinlilere destek olmak ve onların yanında olduklarını göstermek için düzenledikleri birçok etkinliğe konvoyu oluşturmayı da eklediklerini söyledi.
Filistinlilerin her daim destekçisi olduklarını kaydeden Yenipazar, şunları kaydetti: “Biz, her zaman olduğu gibi bugün de Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Bu niyetle bugün bu konvoyu düzenliyoruz. Allah’ın izniyle bu gayretlerin hiçbiri boşa gitmeyecek.
Bizler bu kapıdan çıktıktan sonra gitmeyi umduğumuz yer cennet ve bu cennet bedelsiz değil. Bugün Gazze’deki kardeşlerimiz tüm dünyadaki Müslümanlar için kurban olmaya hazır.
Onlar bu durumdayken bizim burada sessiz kalmamız asla kabul edilebilir bir şey değil. İnşallah rabbim emekleri boşa çıkarmayacaktır.”
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir