Vali Musa Işın Aslanapa’daydı

476

Kütahya Valisi Musa Işın, ilçeleri tanımak, çalışmaları ve sorunları yerinde inceleyebilmek amacıyla başlattığı ilçe ziyaretlerine Aslanapa ilçesi ile devam etti.

Önce Aslanapa Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Musa Işın, Kaymakam Sezai Demirci’den ilçenin eğitim, sağlık, altyapı, ulaşım ve asayişi hakkında bilgi aldı.
Aslanapa programını Belediye Başkanlığı ziyaretiyle sürdüren Vali Musa Işın’a, Aslanapa Belediye Başkanı Gökhan Gürel, belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gökhan Gürel, Vali Işın’a teşekkür etti.
VALİ IŞIN, ASLANAPA’DA MUHTARLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ
Kütahya Valisi Musa Işın, Muhtarlarla İstişare Toplantısı’nın ikincisini Aslanapa’da gerçekleştirdi.
35 köy ve 4 mahalle muhtarıyla bir araya gelen Vali Musa Işın, milli ve manevi değerlere önem veren, devletine bağlı insanların şehri Kütahya’da görev yapmaktan büyük onur duyduğunu söyledi.
Kütahyalıların refah seviyesini yükseltmek, yaşam kalitesini artırmak ve daha iyi şartlarda yaşam temin etmek için birlikte çalışmanın önemine değinen Vali Işın, “Devletimiz ve milletimiz güçlüdür. Devletimiz zengindir ve bugüne kadar güzel hizmetler yapılmış, yapılmaya devam edilecektir. İnşallah hep birlikte elimizden geleni yapacağız” dedi.
“TÜM MUHTARLARIMIZI DİNLEYECEĞİZ”
İstişare toplantılarıyla muhtarların taleplerini dinleyip değerlendirmeyi ve mümkün olan en iyi hizmeti sunmayı hedeflediklerini belirten Vali Musa Işın, “Kaymakamımız, İl Genel Meclisi Başkanımız, daire amiri arkadaşlarımızla birlikte sizin taleplerinizi dinlemek, değerlendirmek ve yapabildiğimiz ölçüde hizmet sunmak için buradayız. İnşallah tüm muhtarlarımızla birlikte ilçelerimizde toplantılar yapacak, onları dinleyeceğiz. Sizler bizi daha yakından tanıyacaksınız ve bizler de zamanla sizi daha yakından tanıyacağız” ifadelerini kullandı.
“HİZMET İÇİN BURADAYIZ”
İlçelerin ve köylerin ihtiyaçlarının belirlenmesi ve çözüm önerilerinin geliştirilmesi için bir araya gelmenin, istişarenin önemini vurgulayan Vali Işın, “Size hizmet etmek için buradayız. Birbirimizi dinleyeceğiz, birlikte çözüm üreteceğiz. Devletimize ve milletimize dua edelim. Allah devletimizi, milletimizi, vatanımızı her türlü kötülükten, zararlı insanlardan korusun” dedi.
ASLANAPA HÜKÜMET KONAĞI YAPIMINDA SONA GELİNDİ
Vali Işın, Aslanapa ilçesinde yapımı devam eden hükümet konağını yerinde görmek ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi almak üzere inşaatta incelemelerde bulundu. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak’tan gelinen aşama hakkında bilgiler alan Vali Musa Işın, yapımında sona gelinen Aslanapa Hükümet Konağının açılmasıyla birlikte ilçe halkının daha nitelikli ve erişilebilir hizmete kavuşacağını söyledi. İncelemede Vali Işın’a, Aslanapa Kaymakamı Sezai Demirci, İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura eşlik etti. RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir