Elif Buse Doğan Tavşanlılılara coşku dolu konser verdi

283

Geleneksel Leblebi ve Kömür Festivali’nin ikinci gününde sahneye ünlü sanatçı Elif Buse Doğan çıktı. Bir Tavşanlı türküsü olan Samsak Döveci ile gönülleri fetheden Elif Buse Doğan Tavşanlılılara coşku dolu konser verdi.

Seslendirdiği birbirinden güzel türküler, şarkılar ve oyun havalarıyla izleyenleri mest eden Elif Buse Doğan yaklaşık 1,5 saat sahnede kaldı.
Performansı ile göz dolduran Elif Buse Doğan’ın şarkılarına Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan vatandaşlar da hep bir ağızdan eşlik etti.
Kaymakam Hayrettin Baskın ve Belediye Başkanı Mustafa Güler, Elif Buse Doğan’a günün anısına hediye takdiminde bulundu. Başkan Güler, samsak döveci türküsünün Elif Buse Doğan ile yeniden hayat bulduğunu söyleyerek, ünlü sanatçıya Leblebi ve Kömür Festivali’ne renk kattığı için teşekkür etti.
Öte yandan Tavşanlı’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun Yıldönümü dolayısıyla yarın resmi tören gerçekleştirilecek. Cumhuriyet Meydanı’ndaki törenler saat 12.00’de Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayacak. Belediye Başkanı Mustafa Güler, tüm Tavşanlılıları yarınki resmi törene katılmaya davet etti.
EMİR BAKİ ULUDOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir