“İmar Planı Hazır Kamulaştırma Çalışmalarında Sona Gelindi”

259

Simav Jeotermal Kaynaklı Sera Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde (TDİOSB) incelemelerde bulunan Vali Musa Işın, imar planının hazır olduğunu, kamulaştırma çalışmalarında sona gelindiğini ve altyapı projelerinin tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

Vali Musa Işın, Simav Jeotermal Kaynaklı Sera Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde (TDİOSB) incelemelerde bulundu.
Vali Musa Işın’a milletvekilleri Adil Biçer ve Mehmet Demir ile ilçe protokol üyeleri eşlik etti.
Vali Işın, imar planının hazır olduğunu, kamulaştırma çalışmalarında sona gelindiğini ve altyapı projelerinin tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı.
30’dan fazla firmanın tahsis talebinde bulunduğunu belirten Vali Musa Işın, önümüzdeki günlerde yol haritasını belirlemek ve süreci hızlandırmak için gerekli adımların atılacağını bildirdi.
Vali Musa Işın, 44 adet sera parseli ve 16 adet sanayi parseli bulunan TDİOSB’nin potansiyelini artırmak, bitkisel üretimi geliştirmek ve sürdürülebilirliğini sağlamak adına ilin tüm dinamikleriyle iş birliği yapacaklarını belirtti.
Vali Musa Işın, milletvekilleri Adil Biçer ve Mehmet Demir ile birlikte jeotermal ısıyla ısıtılan çiçek ve domates seralarını da ziyaret ederek üreticilerle bir araya geldi. Jeotermal enerjinin tarımsal üretimdeki önemini vurgulayan Vali Musa Işın, seraların verimliliği ve sürdürülebilir tarım konularında üreticilerle fikir alışverişinde bulundu.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir