“Yönetim anlayışımız tamamen şeffaf, hesap verebilirlik ve katılımcı ilkelere dayanacaktır”

278

Kütahya’nın yeni Valisi Musa Işın, görevine başladı. Valilik önünde törenle karşılanan Vali Işın, yönetim anlayışının tamamen şeffaf, hesap verebilirlik ve katılımcı ilkelere dayanacağını belirtti.

VALİ MUSA IŞIN’I KENT PROTOKOLÜ KARŞILADI
Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kütahya Valiliğine atanan Musa Işın görevine başladı.
Işın, Valilik binası önünde Kütahya Belediye Başkan Vekili Abdullah Damcı, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı, İl Jandarma Komutanı Murat Kırbaç, vali yardımcıları, kaymakamlar, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ile çalışanları tarafından karşılandı.
Polis mangasını selamlayan Vali Işın, karşılama töreninin ardından şeref defterini imzalayarak makamına geçti.
Musa Işın, bu onurlu görevi kendisine layık gören başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya şükranlarını sundu.


“ECDAT YADİGARI KÜTAHYA’YA VALİ OLARAK ATANMAKTAN ONUR DUYDUM”
Kuruluşun ve kurtuluşun, tarihin ve şehzadelerin şehri, ecdat yadigarı Kütahya’ya vali olarak atanmaktan büyük bir onur duyduğunu ifade eden Vali Işın, şöyle konuştu:
“Bu aziz şehirde görev yaparken tüm mesai arkadaşlarımla birlikte, “insanımızı merkez ittihaz ederek” insan temel hak ve hürriyetlerine ve hukukun temel prensiplerine bağlı kalarak adalet anlayışı içerisinde hemşehrilerimize hizmet etmek temel düsturumuz olacaktır. Her bir insanımız varlığıyla, inancıyla, fikir ve düşünceleriyle bizim için kutsaldır ve dokunulmazdır. Yönetim anlayışımız tamamen şeffaf, hesap verebilirlik ve katılımcı ilkelere dayanacaktır. Bu anlayış çerçevesinde Kütahya’mızın her alanda kalkınmasını ve refah seviyesinin yükseltilmesini milletvekillerimizle, siyasi partilerimizle, belediyelerimizle, muhtarlarımızla, özel sektörle, mesai arkadaşlarımızla ve halkımızla eşgüdüm ve iş birliği içinde başaracağız.”


“HEMŞEHRİLERİMİZLE GÖNÜL BİRLİĞİNİ BAKİ KILACAĞIZ”
Konuşmasında, önceki valilere de teşekkür eden Işın, şöyle devam etti: “Kütahyalı hemşehrilerimle gönül birlikteliğimizi baki kılarak, hemşehrilerime sağlık ve mutluluk dileklerimle saygı ve sevgilerimi arz ederim. Bu güzel şehre ve bu güzel insanlara hizmet etme şerefini bana bahşettiği için Rabbime hamd ediyorum. Gayret bizden, tevfik Allah’tandır.” ifadelerini kullandı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir