Vekiller STK temsilcileriyle buluştu

1777

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay ve Milletvekilleri İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir ve Adil Biçer, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelerek çalışmalarını anlatırken ilçe merkez ayrımı yapmadan Kütahya için çalıştıklarını belirtti.

KÜTAHYA İÇİN ÇOK GÜZEL BİR BİRLİKTELİK YAKALADIK

Aşiyan Ajans Koordinatörü Ahmet Yılmaz’ın Öğretmenevi Konferans Salonu’nda düzenlediği organizasyonda bir araya gelen siyasiler ve STK istişare buluşmasında milletvekilleri yaklaşık 2 aylık faaliyetlerini anlatarak katılımcıların sorularını yanıtladı.

Milletvekilleri Biçer, Bayırcı ve Demir konuşmalarında birlik ve beraberliğe vurgu yaparak Kütahya için eşine az rastlanır bir oluşum içinde olduklarını, ilçe ve merkez ayırmaksızın Kütahya menfaatleri çerçevesinde buluştuklarını belirtti.

Seçimlerin ardından yaklaşık 2 aylık süreçte aslında birçok işleri takip ettiklerini anlatan milletvekilleri, “Biz Kütahya’da hakikaten çok ciddi samimi bir ilişki içerisindeyiz. Ankara’da İl Başkanımız, Valimiz ve diğer bürokratlarımızla bakanlıklar, daire başkanlıkları ve genel müdürlükleri seviyesinde ziyaretlerde bulunuyoruz. Bu ziyaretlerimiz her ne kadar “hayırlı olsun ziyareti” şeklinde olsa da biz gittiğimiz her yere Kütahya’nın taleplerini içeren dosyalarla gidiyoruz. Dosyalarımızı sunduktan sonra da takibini yaparak pozitif dönüş almak için gayret ediyoruz. Şu ana kadar Kütahya için birçok güzel adımlar atılmaya başlandı. Ancak bunların kamuoyuyla paylaşılması için henüz erken. Çünkü bazen işleyişlerde gecikmeler yaşanabiliyor, verilen tarihler değişebiliyor.” dediler.

KÜTAHYA’NIN MİLLETVEKİLLERİYİZ

Sorulan bir soru üzerine de konuşan milletvekilleri Adil Biçer ve Mehmet Demir, bizim ilçelerimiz Tavşanlı ve Simav olabilir ama biz Kütahya’nın milletvekilleriyiz. Tavşanlı ve Simav Kütahya’ya bağlı ilçelerimiz ve dolayısıyla biz de Kütahya’nın milletvekilleriyiz. Bu konuda zaman zaman haksız eleştiriler yapılıyor ve bu durum bizleri üzüyor. Biz ayrışmadan, birlikte ve sizlerle güçlüyüz. Sizlerin desteği bizim için çok önemli. Eğer destek verirseniz, arkamızda, yanımızda durursanız Kütahya’yı hep birlikte ileri taşıyabiliriz” dedi.

İstişare toplantısında konuşan AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay da birlik ve beraberlik vurgusu üzerinde durdu.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay , “Şehrin insanlarını mutlu edecek sosyal alanlar inşaa etmek için çalışacağız. Şehir hastanesi ile Kütahya’nın itibarını zedelemek, tukaka yapmak hiç doğru değil. Başka illere yapılamayan yapılıyor. Hem Kütahya’yı mahcup ediyoruz hem de gelecek yatırımları engellemiş oluyoruz. Kütahya’nın aleyhine hiçbir şey yaptırmayacağız. Bu tür Kütahya aleyhine çalışanlarla mücadele edeceğiz.” diye konuştu.

Önsay, organizasyon için Aşiyan Ajans Koordinatörü Ahmet Yılmaz’a teşekkür etti.

Yılmaz da toplantıya katılan herkese teşekkür ederek, Kütahya’ya katkı sunacak benzer organizasyonlar düzenlemeye devam edeceğini sözlerine ekledi.

Toplantı, istişare ve soru cevapların ardından sona erdi. RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir