Aşiyan Ajanstan “43 Konukla İftar ” organizasyonu

548

Kütahya’da düzenlediği organizasyonlarla toplumun birçok kesimini bir araya getiren Aşiyan Ajans,  bu kez “43 Konukla İftar ” Organizasyonu düzenledi.

Sera Alış Veriş Merkezi’nde faaliyet gösteren Tavuk Land restoranda gerçekleştirilen iftar organizasyonuna davetlilerin ilgisi yoğun oldu.

Aşiyan Ajanstan “43 Konukla İftar ” organizasyonu

Ajans Koordinatörü Ahmet Yılmaz, burada yaptığı açılış konuşmasında, birlikteliğin önemine vurgu yaptı.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay ise ramazanın rahmet ve bereket ayı olduğunu söyledi.

Ramazan ayının birlik ve beraberliği de pekiştirdiğini dile getiren Önsay, şunları kaydetti: “Ramazan paylaşmak ve bir arada olmak demek. Sonrasında bayramı yine birlikte yaşayacağız. Bilindiği gibi 14 Mayıs seçimleri de yaklaşıyor. İnşallah bu ramazan ayında sağladığımız birlik ve beraberliği 14 Mayısta da göstereceğiz. Bu süreçte yine çok çalışacağız. Toplumda yaşayanlar olarak bu anlamda bize düşeni yapmamız lazım. Sizlerden beklentimiz, hep beraber ülkemizin geleceğine sahip çıkmanızdır. İnşallah bu seçimlerden de zaferle çıkacağız. Ülkemizin önü hakikaten açık. Bugün geldiğimiz nokta küçümsenecek veya azımsanacak bir nokta değil. 20 yılda Türkiye çok önemli kazanımlar, başarılar elde etti. Bunun farkında olmamız, desteklememiz lazım. İnşallah hep birlikte geleceğimize sahip çıkmamız lazım.”

Konuşmasında sivil toplumun da önemine değinen Önsay, organizasyon için aşiyan Ajans Koordinatörü Ahmet Yılmaz’a teşekkür ettiğini de sözlerine ekledi.

Aşiyan Ajanstan “43 Konukla İftar ” organizasyonu

Organizasyona AK Parti il Başkanı Mustafa Önsay, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı İsmail Çağlar Bayırcı,  Tavşanlı İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Talha Kılınç, Vakıf Katılım Bankası  Müdürü İhsan Dalgıç, Yeşilay Şube Başkanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü İbrahim Çatladan, Tavşanlı Ticaret Odası Sicil Müdürü Hasan Hüseyin Çakmak, Anadolu Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ahmet Sakallı, Evliya Çelebi Hastanesi KBB Uzmanı Dr. Ali Güvey, Grup Merkez Hasar Firma Müdürü Selma Selen, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Cengiz, Kütahya  Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ahmet Arabacı, Çeşmeleri Yaptırma Derneği Başkanı Hasan Ünal, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Ahmet Asım Okat, Zafer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ramazan Doğan, Tavşanlı Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tuna İşleyen, Doruk Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatma Çakır, Avcılık ve Atıcılık Federasyonu İl Temsilcisi Ömer Maltaş, Tavşanlı Zanaat Yapı Firma Sahibi İşadamı Halil İbrahim Gülsever, Tavşanlı Hayırlı Hizmetler Vakfı Başkanı Ahmet Canatan, Yeni Bir Hayat Derneği Başkan Yardımcısı Ayhan Görgün, Diyetisyen Sümeyye Korkmaz, Kütahya Demir Akaryakıt Firma Sahibi İşadamı Murat Demir, Yemek Vakti Firma Sahibi İşadamı Ahmet Sarı, Avukat Ahmet Fuat Durmaz, DPÜ Kütüphane Müdürü Orhan Yener Kaytancı,  Eğitimci Sümeyye Çavuş,  E.Tarım Kredi Müdürü Necmi Canbaz, Evliya Çelebi Hastanesi Başhekim Sekreteri Recep Özel, Best Tur Firma Sahibi Nazif Cihan, Tavşanlı Beyazay Derneği Başkanı İbrahim Kemal Soylu,  Avukat Ahmet Kağan Tuna,  Memur Şuayp Ertuğrul, Mevlana Mağazası İşletmecisi İşadamı Şaban Canbaz ve Sınav Kurs Müdürü Ahmet Akar katıldı. RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir