KÜMOB Ağaç İşleri Küçük Sanayi Sitesinin altyapı ve yollarını belediye yapacak

236

Kütahya Belediyesi ile KÜMOB (Kütahya Mobilyacılar Birliği) arasında imzalanan protokolle, yapılacak olan KÜMOB Ağaç İşleri Küçük Sanayi Sitesinin altyapı ve yollarını belediye yapacak.

Gerçekleşen protokol töreninde konuşan Başkan Işık, “İlimizde önemli bir kooperatif olan KÜMOB Ağaç İşleri Küçük Sanayi Sitesi ile Kütahya Belediye Başkanlığımız arasında imzalanacak protokol için bir araya geldik. Öncelikle şehrimize kazandırılacak yeni sanayi iş yerlerinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kooperatif başkanımız ve yönetimine bu konuda yaptıkları uzun dönemli çalışmalardan dolayı şehrimiz adına teşekkür ediyorum. Toplam 444 iş yerinin alacağı bu alanda belediyemiz ve kooperatifimiz arasında imzalanacak protokol ile buranın yol ve diğer altyapı imalatları belediyemiz tarafından yapılacak. Bedelini de kooperatiften tahsil edecek şekilde bir protokol imzalanacak. Şehrimize katkı yapacak, üretim yapacak tüm iş yerleri başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
KÜMOB Kooperatif Başkanı Mehmet Aferin ise, “Yaptığımız ve yapamaya çalıştığımız, ortaya koyduğumuz projede emeği geçen özellikle Belediye Başkanımız Sayın Alim Işık’a ve başkan yardımcılarımız, müdürlerimize yönetimim ve üyelerim adına ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da desteklerini bekliyoruz. Memleketimize hayırlı olsun” dedi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir