Minik yürekler depremzedeler için seferber oldu

287

Kütahyalı çocuklar, harçlıklarıyla biriktirdiği para dolu kumbaralarını depremzedeler için bağışladı.

“Asrın felaketi” olarak nitelenen depremler için Kütahya Belediyesince düzenlenen yardım kampanyasında zaman zaman duygusal anlar da yaşanıyor.
Bir yandan üzerindeki montunu çıkarıp depremzedelere gönderen vatandaşlar diğer yandan kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını bağışlayan çocuklar…
Depremzedeler için tüm Türkiye’de olduğu gibi Kütahya’da da 7’den 70’e herkes seferber oldu. Deprem bölgesindeki vatandaşlar için ellerinden gelen imkânlar çerçevesinde yardıma koşan vatandaşlar, duygu dolu anlar yaşatmaya devam ediyor.
Belediyenin başlatmış olduğu kampanyaya kayıtsız kalamayan Kütahyalı minik bir yürek, harçlıklarıyla biriktirdiği para dolu kumbarasını Belediye Başkanı Alim Işık’a vererek depremzedeler için bağışladı. Örnek davranışı, Başkan Işık’ı ve ekipteki herkesi duygulandırırken gönülleri de fethetti.
Kendisine emanet edilen kumbarayı özenle paketleyerek afet bölgesine gönderen Başkan Işık, minik çocuk ve ailesine teşekkürlerini iletti. Başkan Işık’ın gönderdiği içinde kumbara olan paket iki gün sonra deprem bölgesine ulaştı. Paketi teslim alan görevli, “Şu düşüncenin güzelliğine bakar mısınız? Bir tane kızımız kumbarasını yollamış Kütahya’dan. Çocuklar o kadar masum ki” sözleriyle yaşadığı duygu dolu anları paylaştı.
Kütahya Belediyesi Hizmet Binasındaki toplama merkezine gelen Belinay, harçlıklarından artırdığı paralarla biriktirdiği kumbarasını Belediye Başkanı Alim Işık’a verdi. Başkan Işık, Belinay’ın verdiği kumbarayı Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Keziban Çolak’a teslim ederek minik Belinay’a duyarlılığı için teşekkür etti. Küçük Belinay’ın da kumbarası deprem bölgesine gönderildi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir