Aşiyan Ajans Tanıtıyor

791

Kütahya ve il dışında düzenlediği organizasyonlarla Kütahyalı hemşehrilerimizi buluşturan Aşiyan Ajans Koordinatörü Ahmet Yılmaz, il dışında görev yapan Kütahyalı hemşehrilerimizi tanıtıyor.
Op Dr.Emrah CEVİZ
Mersin İl Sağlık Müdürü

1980 Kütahya Tavşanlı doğumlu olan Op Dr Emrah CEVİZ, ilk orta ve lise eğitimini Tavşanlı’da devlet okullarında tamamladı. 2004 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden tıp doktorluğu ünvanını, 2010 yılında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinden Ortopedi ve Travmatoloji uzmanlığını aldı.
Ankara, Çankırı ve Adana’da uzman hekimlik yapan CEVİZ, 2018 yılında Sağlık Bakanlığında Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünde Sosyal Güvenlik Uygulamaları Daire Başkanlığı ve Sağlık Teknolojileri Değerlendirme Daire Başkanlıkları görevlerini yaptı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Fiyatlandırma Komisyonu, Tıbbi Cihaz Değerlendirme Komisyonu üyeliklerinde bulundu.
2019-2021 yıllarında Adana Kamu Hastaneleri Başkanlığı yaptı. 2021 yılından günümüze Mersin İl Sağlık Müdürlüğü görevini yapmaktadır.




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir