Kütahya’da MHP “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” programı düzenlendi

355

Kütahya’da, MHP milletvekillerinden oluşan heyet, “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” programı kapsamında kentteki sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi.
MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakının adayı olan Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 seçimlerinde yeniden Cumhurbaşkanı olarak seçileceğini söyledi.
Millet İttifakının, teröristlerin arka bahçesi olan HDP ile işbirliği yaptığını belirten Haberal şöyle konuştu: “Bir taraftan Türkiye Cumhuriyetini kurduğunu ilan edenler, bir taraftan AK Partiyi sırtından hançerleyenler, diğer taraftan AK Partinin eskilerinden olup, Selahattin Demirtaş’ı bırakmazsak cezaevine gidip ziyaret edeceklerini söyleyenler, bir taraftan bizi sırtımızdan vuranlar, bir taraftan bu ülkenin demokrasisinde önemli bir yeri olan Demokrat Partiyi arka bahçesi yapanlar ve bir taraftan da bütün emperyalist, Siyonistlerin desteğini alarak Türkiye Cumhuriyetinin karşısında dikilmiş, Millet İttifakına destek vermiş bir HDP. HDP teröristtir, teröristlerin bahçesidir. Bunu ben demiyorum, Selahattin Demirtaş diyor. “HDP Abdullah Öcalan’ın bir projesidir” diyor. Bizi sırtımızdan hançerleyen Meral Akşener de “HDP siyasi bir partidir” diyor. Yok ya… HDP ne kadar bir siyasi parti ise sen de o kadar bir siyasi partisin. HDP ile teröristle işbirliği yapan teröristtir, terörist işbirlikçisidir.”
Türkiye’nin Yunanistan’la mücadele halinde olmasına rağmen İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Yuna Film Günleri düzenlediğini dile getiren Haberal, “Benim dinimle diyanetimle dalga geçip küfredenlerle işbirliği halindeler. Bunu yapanlar bizi sırtımızdan vuranlar. Biz bunların işbaşında olmalarından utanıyoruz. Biz size güveniyoruz, sizin sayenizde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bunların boyunun ölçüsünü alacaklarına inanıyoruz. Ben yine Kütahya’ya gelirim, hep beraber Cumhurbaşkanımızı seçeriz ve o dedikleri baharı hep beraber yaşarız. Mecliste de çoğunluğu alırız, Cumhur İttifakı olarak tek bayrak, tek millet, tek devlet deriz.” ifadelerini kullandı.
İçişleri Komisyonu Başkan Vekili ve MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla, öncelikle Cumhuriyet Halk Partisinin birinci olduğu ilçeler başta olmak üzere tüm ilçelerde anlatma ve aydınlatma programlarıyla milletle bir araya geldiklerini söyledi.
Türkiye’de son zamanlarda ekonomik anlamda sıkıntı günler yaşandığını aktaran Atay, şunları kaydetti: “Yaşanan sıkıntı sadece bizde değil. Amerika’da, Almanya’da, İngiltere’de de son yüzyılın en büyük enflasyonu yaşanıyor. Onlardaki ekonomi bize göre daha büyük olduğundan bu sıkıntı fazla hissedilmiyor. Bu kötü günler geçecek. Bunların üstesinden yine Cumhur İttifakı gelecek. Zillet İttifakı dediğimiz ittifakın bu sorunlar üstesinden gelmelerinin ihtimali dahi yoktur. Bunların amacı 1,2 veya 3 puan alarak Cumhur İttifakını yüzde 50’nin altına düşürmek. Ancak bütün anketlere bakın 6’sı birden yüzde 40’ı geçemiyorlar. Te amaçları var, Cumhur İttifakını yıkmak. Bu amaç için şeytanla işbirliği yapmaları gerekirse CHP ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu şeytanla dahi işbirliği yapacaktır.”
MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık da konuşma yaptı.
Toplantıya, MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, İl Genel Meclisi ve belediye meclisi üyeleri, esnaf temsilcileri ve muhtarlar katıldı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir