Kütahya’dan bir yetenek doğuyor

1329

Kütahya’da müzikle uğraşan Mert Gülmez, nostalji müziklerini kendi yazdığı rap şarkılarla birleştirerek müzikseverlerin beğenisine sunuyor.
Müziğe çocuk yaştan itibaren meraklı olan ve yaklaşık 3 yıldır amatör ve profesyonel olarak müzikle uğraşan 21 yaşındaki Gülmez, GoldSpec mahlasıyla yaptığı parçalarla daha şimdiden müzikseverlerin sevgisini kazanıyor.

Müziğin ve rap şarkıların hayatının bir parçası olduğunu belirten Mert Gülmez, gazetemize yaptığı açıklamasında şunları söyledi: “Müzik benim çocukluk hayalim. Çocukken “büyüyünce ne olacaksın?” sorusuna hep müzisyen olacağım, müzikle uğraşacağım cevabını verirdim. Şimdi çocukluk hayalim müzikle uğraşıyorum. Kendi yazmış olduğum sözlerle rap parçalar hazırlıyorum. Bu parçaları da arabesk, nostalji şarkılarla birlikte dinleyicilere, müzikseverlere sunuyorum. Keyifle yaptığım çalışmalarımı dinleyenler, kliplerimi izleyenler de çok beğendiklerini ifade ediyorlar. Bu beni ayrıca mutlu ediyor, daha da güzel işler yapmaya sevk ediyor.”

Amacının müzikle mesajlar vermek ve kendisinden sonra gelen nesillere örnek olabilmek olduğunu kaydeden Gülmez, “Ben bu yola çıkarken çevremdeki birçok kişi olumsuzluk içeren birçok şey söylediler. Kütahya’da bu işlerin çok zor olabileceği yönünde ifadeler kullandılar. Ama ben hayalimin peşinden gitmeye devam ediyorum. Yazdığım parçalarla aslında dert anlatıyorum. Toplumda ifade edilemeyen bazı şeyleri şarkılarımla anlatmaya çalışıyorum. İnşallah bir gün bütün toplumun da dinleyebileceği müzikler yapacağım. Müziğin büyük bir güç olduğuna inanıyorum” dedi.
Yaptığı müziğin arabesk rap olarak adlandırıldığını anlatan Gülmez, çalışmalarını GoldSpec adıyla YouTube kanalında ve sosyal medya hesaplarından müzikseverlere ulaştırdığını sözlerine ekledi. ŞENAY AYDEMİR




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir