Fulya Topçuoğlu Ünal Güven yeniden seçildi

702

Yeşilay Kütahya Şubesi Olağan Genel Kuruluna mevcut başkan Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal oy birliği ile yeniden seçilerek güven tazeledi.
Kentteki bir otelde düzenlenen genel kurula Kütahya Milletvekilleri İshak Gazel, Ceyda Çetin Erenler, MHP İl Sekreteri Mehmet Karabekir ve Kadın Kolları Başkanı Hülya Öztürk, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Osman Gezgin, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fatma Uz, İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan, Kültür ve Turizm İl Müdürü Zekeriya Ünal, İşkur İl Müdürü Kamil Uçan, Kütahya Kızılay Kadın Başkanı Semra Sarıışık Tozaraydın, Dernek Başkanları ve Üyeleri, Yeşilayspor Kulüp Başkanı Murat Duran, Futbol takımı, Kütahya YEDAM ekibi, kadın komisyonu üyeleri, gençlik komisyonu üyeleri ve delegeler katıldı.
İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan kurul faaliyet raporunun sunulması ile devam etti. Tek listeyle gidilen kurulda Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, güven tazeledi. Toplantı sonunda söz alan Yeşilay Kütahya Şube Başkanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, emeği geçen herkese teşekkür etti.
Kurulda bir konuşma yapan AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler yeni yönetimin hayırlı olması temennisinde bulundu. Erenler şunları söyledi: “Yeşilay’ın bizim yüreğimizdeki yeri çok ayrı. Kütahya’mızda kıymetli babamın ve birçok değerli büyüğümüzün emekleriyle sayısız gencimizin hayatına dokunarak, geleceğini güzelleştiren asırlık çınar Yeşilay’ın daima yanında oldum, yanında olmaya da devam edeceğim. Çağımızda teknolojik gelişmeler hızla artarken, kişiler arası iletişim de artıyor. Zararlı maddelere erişim kolaylaştı. Tüm bunların üzerine bir de teknoloji bağımlılığı sorunu ortaya çıktı. Maalesef çoğu gencimiz vaktinin çoğunu sanal bir dünyada geçiriyor. Bugünün ve geleceğin güçlü Türkiye’sinin sahibi, bedenen ve ruhen sağlıklı nesillerimiz olacaktır. Çocuklarımızı her türlü bağımlılıktan korumak öncelikli hedefimizdir. İnanıyorum ki; bu hedefe ulaşmamız için milletimizin topyekûn bilinçlenmesinde, Yeşilay Cemiyetimiz 100 yılı aşkın süredir olduğu gibi bundan sonra da önemli görevler üstlenecektir.”
Yeşilay bünyesinde her türlü bağımlılıkla mücadele yürütenlere, Yeşilay Danışmanlık Merkezlerinde (YEDAM) rehabilitasyona ihtiyaç duyan vatandaşların yanında olan herkese teşekkür eden Ceyda Çetin Erenler: “Rabbim gayretlerini ve başarılarını artırsın. İnşallah ülkemizde tek bir bağımlı bırakmamak için azim ve kararlılıkla hep birlikte mücadele etmeyi sürdüreceğiz. Yeşilay için özveriyle çalışan, gönülden destek olan tüm delege, üye ve gönüllülerimize selamlarımı, hürmetlerimi sunuyor yönetim kurulumuza, çalışmalarında başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
Yapılan oylamaya göre Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine; Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, Md. Mehmet Bilgili, Md. Ercan Şirin, Av. Alihan Yaşar Akkoç, Av. Betül Bengül Evirgen seçildi. Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine Dr. Çiğdem Orgun Şahin, İdris Işıklı, Mehmet Kabadayı, Güzin Özen, Meral Erdoğmuş seçildi. Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine; Nuri Çetin, Selim Açıkbaş, Hidayet Sarı seçildi. Denetim Kurulu Yedek Üyeliklerine ise; Murat Şener, Av. Reyhan Toker Atlı, Osman Taylan Kabak seçildi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir