Tavşanlı’nın düşman işgalinden kurtuluşun 99. yıl dönümü kutlandı

475

3 Eylül Tavşanlı’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99. yıldönümü dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı’nda resmi tören gerçekleştirildi.
Etkinlikler, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından törenin 2. bölümü ile devam etti. Protokol üyeleri daha sonra törenin 2. bölümü için Cumhuriyet Meydanı’nda ayrılan yere geçtiler.
Buradaki program Tavşanlı Avcılık ve Atıcılık Kulübünün temsili kurtuluş gösterileri ile başladı. Okunan sela ile gaziler ve avcılar tören alanına girdi.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler yaptı.
Daha sonra Bursa Mehteran Takımı konser verirken, Tavşanlı Belediyesi Halk Oyunları Ekibi ve Tavşanlı Belediyesi Spor Kulübü bünyesindeki karate ve güreş takımlarının gösterileri göz doldurdu.
Öte yandan Tavşanlı Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürlüğü ve Tavşanlı Gençlik Merkezi’nce oluşturulan yaz spor kurslarına katılan öğrencilere sertifikaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi.
Program, araç konvoyu ile sona erdi.
Belediye Başkanı Mustafa Güler programın tamamlanmasının ardından protokol üyelerini makamına davet etti.
ŞENAY AYDEMİR




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir