“Birlik ve beraberliğimiz bir kez daha göstermiş olduk”

623

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, yeniden başkan seçildi. Yılmaz, taşıdığı sorumluluğun farkında olduğunu belirterek meclis üyelerine teşekkür etti.
37 üyenin katıldığı seçimde Yılmaz, 34’ünün oyunu alarak güven tazeledi.
Yılmaz, seçim sonrası yaptığı açıklamada, kendisine duyulan güvenden dolayı üyelere teşekkür etti.
Yapılan seçimle birlik ve beraberliğin bir kez daha beyan ettiklerini dile getiren Yılmaz, şunları söyledi:
“Bu bizler için seçimden öte oldukça önemli bir işlem. Oy kullanan bütün üyelerimizin bize gösterdikleri güven için teşekkür ediyorum. Bunun nasıl bir yük olduğunu, nasıl bir kıymet taşıdığını çok iyi biliyorum. Bu bizim yükümüzü daha da ağırlaştırıyor. Hepinize şükranlarımı sunuyorum. Rabbim beni sizlere karşı, hepimizi de Kütahyalı hemşehirlilerimize karşı mahcup etmesin, bize güç versin. Bu aziz ve kadim beylerbeyi merkezi, şehzadeler şehrinde, kuruluşun ve kurtuluşun şehrine daha güzel nice hizmetler etmeyi nasip etsin.” dedi.
2005 yılından bu tarafa ilimize hizmet vermeye başladık. Bu yetkimin sonucu olarak da ciddi olarak alt yapıda, sporda, turizmde, tarımda ilimize katkı verdik. Bunu hep birlikte başardık. Kişisel bir başarı değildir. İl Genel Meclisi’miz dördüncü defa beni başkanlığa uygun gördü. Bu benim için çok kıymetli ve değerli ama bir o kadar da mesuliyeti ve sorumluluğu yüksek. Burada hep birlikte bir anlayışı gerçekleştirdik ve başardık. Canla ve başla dönem sonuna kadar Kütahya’mız için çalışacağız. Yapılacak hizmetler daha farklı bakış açısı ile güncellenecek ve devam edecektir. 2021 yılında da bu alanda ciddi program hazırlığımız var. Yeni yöneldiğimiz alanlar var. Oralar için de hep birlikte çalışacağız. Birlikte bir güç ve enerji oluşturuyoruz. İnşallah daha güzel hizmetlerde buluşmak üzere diyor teşekkür ediyorum.”
Seçimde Ramazan Aydemir de başkan vekilliğine yeniden seçildi.

AHMET SARI




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir