KÜTAHYA’NIN ZAFERİ 17 YAŞINDA

627

Kütahya’nın gazetesi, Kütahya Zafer Gazetesi, kuruluşunun 17. Yılını siz değerli okurlarıyla kutluyor.
Bundan 16 yıl önce 19 Mart günü (bugün), ilk sayısını çıkardığımız gazetemiz Zafer, 17’inci yılına girmenin heyecanı içinde.
İlk günkü istikrar, ilke ve doğrulukla yayın hayatını sürdüren Kütahya Zafer Gazetesi, gücünü aldığı Kütahya’ya katkı sunmaya devam ediyor. Yaşanan süreçle birlikte ayakta durması güçleşen yerel basının bir paydaşı olan gazeteniz, Kütahya merkezli ve Kütahya menfaatlerini ön planda tutan yayınlarını kararlılıkla sürdürüyor.
Kütahya Valisi Ali Çelik ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürü Ş. Münire Burcu, yıldönümü münasebetiyle gazetemize tebrik mesajı gönderdi. Vali Ali Çelik mesajında, “Gazetenizin 12. Kuruluş yıldönümünü tebrik eder, bundan sonraki yayın hayatınızda başarılarınızın devamını dilerim” ifadelerini kullandı.
T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürü Ş. Münire Burcu, mesajında şunları kaydetti: “Yayın hayatına başladığı 19 Mart 2005 tarihinden bugüne, Kütahya yerel basınımızın güzide bir temsilcisi olarak önemli bir hizmeti yerine getiren Zafer Gazetesi’nin tüm yönetici ve çalışanlarını, 17.’inci yayın yılına girmeniz nedeniyle kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim.”




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir