“Talepleri en kısa sürede yerine getireceğiz”

508

Başkan Işık; “Şu ana kadar Gaybiefendi Mahallesinin birçok eskilerini tamamladık. Muhtarımızın ve mahalle sakinlerinin de taleplerini aldık. Bu talepleri en kısa sürede yerine getireceğiz” dedi.
Mahalle ziyaretleri ile mahalle muhtarları ve mahalle sakinlerinin taleplerini yerinde alan Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık Mahalle ziyaretleri kapsamında Gaybiefendi Mahallesini ziyaret etti.
Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık Gaybiefendi Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi. Başkan Işık 2021 yılı içeresinde yapılması gereken hizmetler hakkında da mahalle muhtarının görüşünü alarak planlamaların yapıldığını söyledi. Başkan Işık açıklamasında; “Şu ana kadar mahallemizin birçok eskilerini tamamladık. Özellikle kanal ıslah projesi, park, yolların yenilenmesi gibi hizmetlerimiz oldu. Muhtarımızın bize ilettiği birkaç önemli sorunu inşallah önümüzde ki yıl çözeceğiz. Gerek Gaybiefendi gerekse Çinigar Caddemizdeki trafik sorunu var. Onunla ilgili çalışmalarımızı başlattık. Ayrıca Fettah Söğütleri bölgesindeki alt bölümde su basıncının düzenlenmesi konusunda diğer mahallelerimizdeki uygulamayı buraya doğru getirmeye başladık. En önemli konulardan birisi kentsel dönüşümle ilgili vatandaşımızın taleplerinin yerine getirilmesi. Bu konuda da mahalle sakinleri ile geniş katılımlı bir toplantı düzenleyip düşüncelerimizi ve onların fikirlerini alıp en kısa süre içinde de bu konuya bir çözüm bulmayı planlıyoruz. Halk otobüslerinin düzenli gelmesi talepleri var. Pandemi süreci nedeniyle bazı hatlarda sefer aksamaları olmuştu. Onları gidermeye çalışacağız. Halı saha, Musalla Cami yanındaki parkın onarımı, eski muhtarlık binamızın tadilatı, yine Desti Sokakta Parkların düzenlenmesi, doğalgazlı mahalle fırınının faaliyete geçirilmesi ve mahallemize yeni kazandırdığımız Fettah Söğütleri parkının biraz daha zenginleştirilmesi konusunda talepleri aldık. Bu talepleri en kısa sürede yerine getireceğiz” dedi.
AHMET SARI




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir