Valilik uyardı!

928

Kütahya Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, son günlerde Kütahya’nın üst düzey yöneticilerinin adları kullanılarak “engelliler, şehit aileleri ve muhtaç ailelere bağış ve yardım” gerekçeleri ileri sürülerek para talep edildiği bildirildi.
Son günlerde Kütahya’nın üst düzey yöneticilerinin adları kullanılarak “engelliler, şehit aileleri ve muhtaç ailelere bağış ve yardım” gerekçeleri ileri sürülerek para talep edildiği bildiren Kütahya Valiliği vatandaşları kötü niyetli kişilere karşı uyarıyor.
Kütahya Valiliğinden yapılan açıklamaya göre: İhtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçları Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından gerekli araştırmalar yapıldıktan sonra karşılandığını ifade ettiler.
KÖTÜ NİYETLİ KİŞİLERİ
112’Yİ ARIYARAK EMNİYET
BİRİMLERİNE İHBAR EDİN
Hiçbir surette telefonla aranarak yardım talebinde bulunulmadığının altını çizen açıklamada, Vatandaşların bu gibi isteklere kesinlikle itibar etmeyip, ivedi şekilde 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak emniyet birimlerine ihbarda bulunmaları gerekitiği bildirildi.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir