Pazarcılardan bayraklı destek

1146

Kütahya’da pazar esnafı, Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı’na Türk bayraklarıyla destek verdi.
Kütahya Sebzeciler ve Pazar Yerleri Esnaf Odası Başkanlığı, Barış Pınarı Harekatı’na destek amacıyla esnaf ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıtarak şehitler için lokma ikramında bulunuldu.
Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İbrahim Yiğit, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kütahyalı esnaflar olarak Barış Pınarı Harekatı’nı gönülden desteklediklerini belirtti.
‘ZAMAN TÜRK BAYRAĞINA
HAREKATA DESTEK ZAMANI’
Sebzeciler ve Pazar Yerleri Esnaf Odasınca yapılan etkinliği çok anlamlı bulduğunu dile getiren Yiğit, şunları kaydetti: “Buradan haykırmak istiyorum, Türk askerimizin sonuna kadar yanındayız, destekçileriyiz. Allah onların yardımcıları olsun. Diyarbakır’da, HDP İl Başkanlığı önünde evlatlarıma kavuşmak isteyen annelerin de destekçisi olduğumuzu belirtmek istiyorum. Zaman askerimize, devletimize, bayrağımıza sahip çıkma zamanı. Ben Türkiye vatandaşıyım diyen herkesi de Barış Pınarı Harekatı’na destek olmalarını bekliyorum.”
‘SINIRA GİTMEYE HAZIRIZ’
Barış Pınarı Harekatı’na destek olmak için pazaryerini Türk bayrakları ile süslediklerini ifade eden Sebzeciler ve Pazar Yerleri Esnaf Odası Başkanı Hakan Akdaş da, “Bugün Türk bayrağına sahip çıkmak ve ordumuzun başlatmış olduğu harekata destek olmak için buradayız. Bu anlamda yaklaşık 5 bin Türk bayrağımızı dağıttık. Harekat inşallah zaferle sonuçlanacaktır. Eğer gerekirse biz pazarcı esnafı olarak sınıra gitmeye hazırız.” ifadelerini kullandı.
Etkinlik için esnaf odalarına teşekkür eden vatandaşlar da harekata katılan askerler için duacı olduklarını ifade ettiler.
Etkinlikte ayrıca harekatın zaferle sonuçlanması için dua edildi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir