Vali Toraman’dan gazetemize nezaket ziyareti

985

Kütahya Valisi Ömer Toraman, basın ziyaretleri kapsamında gazetemize de nezaket ziyaretinde bulundu. Vali Toraman, yerel basınının Kütahya için olumlu çalışmalar yaptığını belirtti.
Çalışmalarımız hakkında gazetemiz kurucusu Kamil Uludoğan ve ekibimizden bilgiler alan Vali Toraman, Kütahya basınının kentin atmosferine pozitif anlamda katkı sağladığını söyledi.
Basında dijitalleşme sürecine girildiğine de dikkat çeken Vali Toraman, şunları kaydetti: “Genel basında olduğu gibi yerel basında da zaman zaman ekonomik sıkıntılar yaşanmakta. Gerek maliyetler gerek dijitalleşme basılı yayınları olumsuz etkileyebiliyor. Ancak ulusalda olduğu gibi yerel basınımız da web sayfaları ve diğer platformlarla kendini güncelleyebiliyor. Hem bu anlamda hem de kentteki olaylara bakış açısıyla yerel basınımız oldukça iyi seviyede. Şehirlerin gelişmesinde bütün herkesin katkısının olması gerekiyor. Yerel basının bu katkıyı sağladığını düşünüyorum.”
Pozitif düşünmenin gerekliliğine inandığını da aktaran Vali Toraman, “Olumsuzluklar her zaman ve her yerde olabilir. Önemli olan o olumsuzluklar karşısında pozitif düşünüp iyi bir şeyler yapabilmek için harekete geçmek. Olumsuz düşüncelere takıldığımızda ileriye gitmemiz mümkün olmayabilir. Eğer toplumun her kesimi bu anlamda üzerine düşeni yaparsa güzel işlerin yapılabileceğini, gelişmelerin kaydedilebileceğini düşünüyorum. Kütahya’da zaman zaman birçok konuda vatandaşlarımız olumsuz eleştirilerde bulunabiliyor. Bu eleştirileri dinleyip bunlarla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Olumsuz düşüncelere ve umutsuzluğa kapılmadan çalışıldığı zaman birçok şeyin başarılabileceğine de inanıyorum” diye konuştu.
Gazetemiz kurucusu Uludoğan ve ekibimiz de Vali Toraman’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Vali Toraman’a, Basın ve Halkla İlişkiler Müdüresi Hamiyet Özkalay ve büro personeli eşlik etti.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir