Başkan Yılmaz; “Verimli bir ayı geride bıraktık”

1164

Ağustos ayı oturumlarını değerlendiren İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz; “Ağustos ayı İl Genel Meclisimiz açısından oldukça verimli geçti” dedi.
Ağustos ayı İl Genel Meclisinin son toplantısı İl Genel Başkanı Musa Yılmaz Başkanlığında yapıldı. İl Genel Meclis üyelerinin önergeleri görüşülerek komisyonlara havale edildi.
Önergelerin görüşülmesinin ardından İl Genel Meclisinin Ağustos ayının son toplantısı sona erdi. Toplantının ardından Ağustos ayı oturumlarını değerlendiren İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz; “Ağustos ayı İl Genel Meclisimiz açısından oldukça verimli geçti. Özellikle Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından 2019 yılı programları hakkında meclisimize geniş bir bilgi sunuldu. Programlara aldığımız yolların ne kadarını yaptık, onarım olarak neredeyiz, BSK, satıh kaplama ve diğer konularda hangi aşamadayız.? Bunlar hakkında meclisimiz bilgilendirildi. Ağustos ayı toplantımıza ayrıca Sayın Milletvekilimiz İshak Gazel bey katıldılar. Sayın vekilimiz meclis çalışmaları ve ülkemizin genel durumu hakkında bilgiler verdi. Son olarak İl Genel Meclisimizin yaptığı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Bu ay bizim en yoğun olarak çalıştığımız aylardan birisindeyiz. Sık sık ilçelerimize giderek yol ve diğer çalışmaları inceleme fırsatı bulduk. Ekiplerimiz gerçekten çok özverili bir çalışma ortaya koyuyorlar. Ayrıca İl Özel İdaremize satıh kaplama asfalt yapımında kullanılan ve çok faydalı olan bir makine olan mıcır yıkama makinesini kazandırdık. Yola asfalt sereceğimiz zaman kırılan mıcırları yıkayarak seriyoruz, bu işlem mıcırların yola tutulmasını kolaylaştırıp yolun kalitesini artırıyor. Bu anlamda ilk olarak huzurevinden başlayan Aloğlu ve Kuyusinir yollarını yaptık. Yine Ahilerde bir yol çalışmamız oldu. Diğer yollarımızı da aynı kalitede yapmaya çalışıyoruz.” İfadelerini kullandı.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir