Sağlık Üniversitesine 10 yeni atama

2092

Bir yaşını yeni dolduran Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) önemli sayıda akademik personel ataması ile gündem olmayı ve kendinden söz ettirmeyi başardı. Son olarak akademik alanda 10 yeni atama yapıldı.
Bir yaşını yeni dolduran Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) önemli sayıda akademik personel ataması ile gündem olmayı ve kendinden söz ettirmeyi başardı. Son olarak akademik alanda 10 yeni atama yapıldı. Sağlık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu’nun yeni atanan öğretim üyelerini makamında kabul etti. Rektör Kavuncu’nun yeni atanan akademisyenleri kamuoyuna tanıtması bir gelenek haline geldi.

SAĞLIK ÜNİVERSİTESİ ULUSAL DÜZEYDE OLUMLU BİR ALGI OLUŞTURDU
Sağlık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi ile birlikte 10 yeni akademisyene başarı dileklerini ileterek, çiçek takdim etti. Akademik alanda yeni atamalar ile ilgili Rektör Kavuncu şunları söyledi. “Üniversitemizin hedeflerine ulaşması için en önemli ihtiyacımızın nitelikli akademisyen olduğunu söylemiş ve kadromuzu güçlendirmek için yoğun bir çalışma içine girmiştik. Sağlık Üniversitemiz ulusal düzeyde olumlu bir algı oluşturarak, sağlık çevreleri ile ilişkilerimiz sonucunda bugüne değin önemli sayıda öğretim üyesi ataması gerçekleştirdi. Bugün de 10 değerli arkadaşımız atandı. Bunlar; Prof. Dr. Canan BALCI (Anestezi ve Reanimasyon AD), Dr. Öğr. Üyesi İsmail SARAÇOĞLU (Ortopedik Fizyoterapi AD), Dr. Öğr. Üyesi Sabit Numan KUYUBAŞI (Ortopedi ve Travmatoloji AD), Dr. Öğr. Üyesi Hasan Hüseyin GÖKPINAR (Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon AD), Dr. Öğr. Üyesi Nalan BOSTAN AKMEŞE (İç Hastalıkları Hemşireliği AD), Dr. Öğr. Üyesi Gülen Sezen ALPTEKİN ERKUL (Kalp ve Damar Cerrahisi AD), Dr. Öğr. Üyesi İlker Deniz CİNGÖZ (Beyin ve Sinir Cerrahisi AD), Dr. Öğr. Üyesi İsmail Buğra SUBAŞI (Kulak Burun Boğaz AD), Dr. Öğr. Üyesi Ufuk ÇORUMLU (Anatomi AD) ve Dr. Öğr. Üyesi İsmail BIYIK’tır (Kadın Hastalıkları ve Doğum AD).

KADROLAR DAHA DA GÜÇLENDİRİLECEK
Yeni öğretim üyelerimizle birlikte, hem eğitim hem sağlık hizmetleri kalitemiz daha da yükselmiş olacak. Öğretim üyelerimizle yaptığımız bu küçük tören, üniversitemizin heyecanını da birlikte yaşamamıza vesile oluyor. Bu sayede üniversitemizin kurumsal kimliğini, hedeflerini ve beklentilerini de aktarma fırsatı doğuyor. Genç ve dinamik kadromuz ile önemli işler başaracağımıza yürekten inanıyorum. Kadro güçlendirme çalışmalarımıza devam edeceğiz.”
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir