Kütahya bayrama hazır

922

Kütahya’da, bayram öncesi ve bayramda çıkabilecek her türlü olumsuzluğa karşı önlem alındığı bildirildi.
“TEDBİRLER İKİ KATINA ÇIKARILDI”
Ramazan Bayramı süresince vatandaşların huzur ve güven içerisinde yolculuk yapabilmeleri amacıyla Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı iş birliğinde trafik denetlemeleri yapılıyor.
Trafik uygulama noktalarını İl Jandarma Komutan vekili Yarbay Kamil Çelik ve İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik eşlik ile birlikte denetleyen Vali Ömer Toraman, “Hem kontrol noktaları hem uygulama noktalarında görev alacak personel sayısını ve niteliklerini artırdık. Önceki günlerle mukayese ettiğimizde hemen hemen tedbirlerimiz ikiye katlandı. Kazasız belasız bir tatil için emniyet ve jandarma ekipleri tatil süresince 24 saat boyunca görev başında olacak. Amacımız trafikte görünür olmak. Vatandaşımıza ihtiyaç duyduğunda yardımcı olmak” dedi.
Trafikte meydana gelen kazaların dikkatsizlik, hız ve yorgunluktan meydana geldiğini ifade eden Vali Toraman, sürücülerin uygulama noktalarında bilgilendirilip dinlendirileceğini söyledi.
“KÜTAHYA POLİSİ GÖREVDE”
İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik de bayram tatili süresince umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinde meydana gelebilecek her türlü olumsuz olaylara karşı denetimler sıklaştırıldığını ifade etti. Tatil süresince birçok iş yerinin kapalı olması ve tatil amacı ile vatandaşların ikametlerinden ayrılması sebebiyle hırsızlık olaylarına karşı tedbirler artırıldığını da aktaran Çevik, “Bu dönem süresince mezarlıklar sık sık kontrol edilecek. Özellikle vatandaşlarımızın dini duyguları ile ilgili zafiyetlerinden yararlanan şahıslara karşı gerekli tedbirler alınmıştır. Otogar ve tren istasyonunda görevli personelimiz, seyahat eden yolcuların güvenliği açısından bagaj ve eşyaların denetimleri konusunda, sürücüleri ve diğer yetkilileri uyaracaklardır” diye konuştu.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir