Proje okulu müjdesi

1047

Kütahya Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi’nin 2019-2020 eğitim-öğretim yılında sınavla öğrenci kabul eden, proje okulu olduğu bildirildi.

AK PARTİ VE MHP’NİN GİRİŞİMLERİ SONUÇ VERDİ
AK Parti Kütahya Milletvekilleri Ceyda Çetin Erenler ve Ahmet Tan ile AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş ile MHP Milletvekili Ahmet Erbaş’ın girişimleriyle Kütahya Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi, proje okulu olarak belirlendi.

“KÜTAHYA’MIZA HAYIRLI OLSUN”
AK Partiden yapılan ortak açıklamada, şunlar kaydedildi: “Kütahya Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisemizin sınavla öğrenci alan proje okulları arasına dahil edilmesi talebimiz, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk’u ziyaretimizden iki gün sonra olumlu olarak neticelenmiştir. 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında okulumuz sınavla öğrenci kabul eden, proje okullarımız arasına katılacaktır. İlimizde sınavla öğrenci alan 4 Fen Lisesi, 1 Sosyal Bilimler Lisesi ve 3 İmam Hatip Lisemizin arasına Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisemizin de katılmasıyla lise düzeyinde başarımızın daha da artacağına inanıyoruz. Sayın Bakanımıza şükranlarımızı sunar, Kütahya’mıza eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz.”

“KÜTAHYA’MIZIN İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”
MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş da yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:
“Kütahya halkımızın ve eğitimcilerimizin isteği doğrultusunda, Milli Eğitim Bakanlığında Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesinin proje okullar listesine alınması için çalışmalar gerçekleştirmiştik. Ziyaretlerimizde olumlu görüşmeler yapılmıştı. Kütahya’mız adına bu müjdeli haberi almanın gururu içerisindeyiz. Kütahya’mıza hayırlı olsun. Kütahya’mız için tüm bakanlıklar nezdinde çalışmalara devam edeceğiz.” dedi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir