Musa Yılmaz yeniden

490500

Kütahya İl Genel Meclisinde yapılan başkanlık seçiminde 37 üyenin 36’sının oyunu alarak yeniden başkanlığa seçilen Musa Yılmaz, “Makamlar gelip geçicidir. Kütahya’nın en ücra köşesine kadar bir hizmet bırakabilirsek veya yapılan bir hizmete bir hizmet daha ilave edebilirsek bizim için en güzel duygu budur” dedi.

“YILMAZ VERİLEN DESTEĞE TEŞEKKÜR ETTİ”
İl Genel Meclisinde başkanlık seçimi divan oluşumu, saygı duruşunda bulunma ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.
Ardından yapılan gizli oylama ile İl Genel Meclisinin başkanı seçildi. Yapılan oylamada tek aday olay Musa Yılmaz, 37 üyenin 36’sının oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.
Yılmaz, yapılan seçimin ardından yaptığı konuşmada, makamların gelip geçici olduğunu, önemli olanın Kütahya’nın her köşesine hizmet edebilmek olduğunu belirtti.
Kendisine verilen destek için de teşekkür eden Yılmaz, şunları söyledi: Yapılan yerel seçimlerde halkımız ilimizin genelini temsil eden meclis üyelerini seçerek buraya gönderdiler. Ben öncelikle hepimize hayırlı olsun diyorum. İnşallah bu görevler güzel olduğu kadar sorumluluğu ve vebali de o kadar büyük görevlerdir. Öncelikle şahsıma gösterdiğiniz desteğe çok teşekkür ediyorum. Bu çok büyük bir onur ve çalışma azmimizi artıran bir durum. Bundan sonra asla meclisimizde bölgesel, ilçe bazlı veya kişisel bir çalışma değil geçen dönem bunun temellerini oluşturduğumuz gibi Kütahya merkezli veya Kütahya’nın hangi noktası olursa olsun önceliklerini öne alan bir çalışma yürüteceğiz.”

“YENİ GELEN ARKADAŞLARIMIZ ÇOK ŞANSLI”
Meclisin 3’te iki oranında yenilendiğini de hatırlatan Yılmaz, şöyle devam etti: Ben buna meclisimizin yeni döneminde gelen arkadaşlarımızın katkı vereceğine yürekten inanıyorum. Meclisimiz üçte iki oranında yenilendi. Bu bizler için önemli ilk toplantılarımızda peyler peyi işleyiş ve usul hakkında arkadaşlarımızı bilgilendireceğiz. Birbirimizin eksiklerini tamamlayacağız ve il genel meclisi ilin genelini temsil eden bir meclis bunu bu sıfatına gölge düşürmeden bir çalışma ile dönem sonuna kadar devam edeceğiz. Ben çok ümitliyim özel idaremiz Türkiye genelindeki il özel idareleri içerisinde iyi bir noktaya sahip hizmet ağı, personel niteliği ve çalışma özellikleri bakımından çok ciddi bir kurum bu nitelikler ile beraber yürüyeceğimiz için yeni gelen arkadaşlarımız çok şanslı. Burada önemli olan makamlara seçilmek değil seçildikten sonra bu makamdan yüz akı ile bitirip tamamlamak. Her şeyin bir sonu var, makamlar gelip geçici. Kütahya’nın en ücra köşesine kadar bir hizmet bırakabilirsek dönemimizde veya yapılan bir hizmete bir hizmet daha ilave edebilirsek bizim için en güzel duygu budur. Bugün haricinde gündem dışı birbirimizi bilgilendireceğiz ben meclisimizin nitelikli bir meclis haline geldiğini ve bunu disiplinle daha iyi noktalara geleceğinin inancındayım ve destek olan herkese teşekkür ediyorum.”
Meclis başkan vekilliğine ise birinci başkan vekili Ramazan Aydemir, ikinci başkan vekilliğine ise Kahraman Aktay seçildi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir