MHP Kütahya’dan Ankara çıkarması

2402

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Teşkilatları, Belediye Başkanı Alim Işık ile birlikte MHP lideri Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti. Ziyarette Başkan Işık, mazbatasını Bahçeli’ye takdim etti.
Kütahya teşkilatının yaptığı ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden MHP lideri Devlet Bahçeli, şunları söyledi: “Kütahya İl Teşkilatımız çok kısa süre içerisinde büyük başarılara imza atmıştır. Bu başarılar takdire şayandır. 24 Haziran seçimleri sonrasında Kütahya halkımızın teveccühü ile önce Ahmet Erbaş kardeşimiz partimizden milletvekili seçilmiştir. 31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimlerde de ilk defa Kütahya Belediyesi Başkanlığına partimizin adayı Alim Işık kardeşimiz seçilmiştir. Bu başarılarından dolayı il teşkilatımızı bir kez daha kutluyorum. Ülkemiz son dönemde zorlu bir süreçten geçmektedir. Bu zorlu süreçte Kütahya’nın başarısı çok değerlidir. Bu nedenle Kütahya halkımıza çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. En kısa zamanda Kütahya’ya gelerek hem Kütahya halkımızla hasret gidereceğiz. Hem de belediye başkanımız Prof. Dr. Alim Işık hocamızı makamında ziyaret edeceğim.”
MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye yapılan ziyaret hakkında konuşan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık “Kütahya Belediye Başkanlığı mazbatamızı alıp değerli hemşerilerimiz adına Sayın Genel Başkanımıza takdim ettik. Bize bu onuru yaşatan saygıdeğer hemşerilerimize ve hüsn-ü kabullerinden dolayı Sayın Genel Başkanımıza şükranlarımızı sunarız. Bu süreçte Kütahya il başkanımıza, merkez ilçe başkanımıza, kadın kolları başkanımıza ve tüm kadın kolları ekibimize, Ülkü Ocakları başkanımıza, Asenalara, Bozkurtlara ve görünen görünmeyen tüm gizli kahramanlarımıza, emeği geçen tüm Kütahya sevdalılarına bir kez daha teşekkür ederim. ”dedi.
Kendilerini MHP Genel Merkezinde ağırlayan MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye teşekkür eden il başkanı Ferhan Yıldırım da “Yaklaşık son dört aydır. Tüm il, ilçe ekiplerimiz ile milletvekilimiz ve adaylarımız ile gece gündüz demeden çalıştık. Evet, çok yorulduk, ancak elde ettiğimiz başarılar bizlerin yorgunluğunu çoktan unutturdu. Şimdi daha çok çalışıp daha çok yorulacağız. Bizi bu kutsal göreve layık gören Kütahya halkımıza yapacağımız hizmetler ile teşekkür edeceğiz. Şimdi Kütahya halkına hizmet zamanıdır.” diye konuştu.
MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ise, “Kütahya il, ilçe teşkilatlarımız, belediye başkanımız ile genel başkanımızı ziyaret ettik. Şimdi hizmet zamanıdır. Birlikte daha güzel bir Kütahya için çalışmaya devam edeceğiz. Bizlerin yalnızca Ankara’da Kütahya’nın sorun ve meselelerini anlatmamız yeterli olmuyordu. Bunun bir yerel ayağının olması çok önemli idi. Çünkü bize gelen taleplerin çoğu yerel bazda oluyor. Belediye başkanı ile vekil aynı notada çalmıyorsa bir anlamı olmuyor. Artık daha güçlü olarak Ankara’da sizlerin sorunlarının takipçisi olacağız.” ifadelerini kullandı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir