Şehir Hastanesi inşaatında hareketlilik

2260

Kütahya’da uzun süredir gündemi meşgul eden konular arasında yer alan Şehir Hastanesi inşaatında çalışmaların devam ettiği bildirildi.

ERDOĞAN MÜJDELEMİŞTİ
“Yapılıyordu, yapılacak, yapılmıyor, yapılmayacak” şeklinde uzun süredir konuşulan Şehir Hastanesi, inşaatında çalışmaların yeniden başladığı belirtildi.
Kamuoyunda, “inşaat alanındaki hareketlilik seçim hareketliliği” olarak da yorumlanan hastane inşaatındaki bodrum üstü ikinci kat beton atılması sevinçle karşılanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kütahya ziyaretinde hastane ile ilgili yaptığı, “Kütahya’da 600 yataklı şehir hastanemizi seneye hizmetinize sunuyoruz” şeklindeki açıklamalarının ardından çalışmaların hız kazanacağı belirtiliyor.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, yapılan çalışmaları incelediklerini, çalışmaların devam ettiğini söyledi.
Kütahya’nın sağlık alanında gelişmeye başladığını aktaran Kavuncu, şunları kaydetti: “Kuşkusuz şehrimiz için en önemli ihtiyaçlardan birisi yeni hastane, fiziksel mekanlar olması. Bu sayede pek çok yeni hizmeti getirmemiz, var olanların da kalitesinin artması mümkün olacak. Kütahya Şehir Hastanesi projesine sahip şanslı iller arasında, projeler tamamlanıp hastanelerimiz hastalara kapılarını açtığında sebep olanlar için dua edileceği muhakkak. Hizmete açılan hastaneleri bildiğimiz için şimdiden biz bunu görüyoruz. Şehir hastanesi inşaatını ziyaret ettiğimizde ikinci kat, bodrum üstü beton atılıyordu. Sayın Cumhurbaşkanımızın ilimizi ziyaretlerinde de zikrettiği üzere hastanemizin yapılması ile ilgili bir engel ya da sorun gözükmüyor. Üniversite olarak Şehir Hastanesi ile de afiliye olacak, öğretim üyelerimiz ile bilgimizi buraya da taşımış olacağız.”
Kavuncu, Kütahya yeni Sağlık Üniversitesi’nin de katkısı ile birlikte sağlık alanında nitelikli, kapsamlı hizmet veren, hastaların dışarıya gittikleri değil dışarıdan hasta kabul edecek bir konuma doğru gittiğini de sözlerine ekledi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir