Bana Bir Kitap Okur musun? Projesi

1198

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Anaokulunda hazırlanan proje kapsamında öğrenciler kendilerine okunan kitapları resmetti.

KUTSO Anaokulu Müdür Yardımcısı Gülay Tonga, proje ile ilgili vermiş odluğu bilgide, eTwinning projesi kapsamında Bana Bir Kitap Okur musun Projesini hazırladıklarını belirtti.

Proje ile öğrenci velilerinin çocuklarına kitap okuduklarını aktaran Tonga, “Projemizi hazırlarken öğretmen, öğrenci ve veli katılımını göz önünde bulundurduk. Proje kapsamında velilerimiz sırası ile okula gelip ya da evlerinde öğrencilerimize kitap okudular. Öğrencilerimiz de okuduklarından anladıklarını resmetti. Bu sayede öğrencilerimizin kitap sevgisi arttı, söz dağarcıkları ile resim yetenekleri gelişti. Hazırlanan resimlerimizi okulumuzda sergileyerek öğrencilerimizin eserlerinin herkes tarafından görünmesini sağladık. Burada hem velilerimiz, hem öğrencilerimiz hem de bizler oldukça mutlu olduk ve verimli bir çalışmayı daha tamamladık” diye konuştu.

Veliler de projeden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek öğretmenler ile okul idaresine teşekkür ettiler. RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir