Tavşanlı’ya yatak fabrikası kuruluyor

1354

Tavşanlı OSB güçlenen yapısıyla yatırımcıların dikkatini çekiyor. İnegöl merkezli bir yatak firması ilçede yatırım kararı aldı. Hedef 500 kişiye istihdam sağlamak.
Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesine yatak üretimi ve yan ürünlerine ilişkin yeni bir fabrika kuruluyor. Merkezi İnegöl’de bulunan İndivani firmasının Genel Müdürü Halil İbrahim Turan, Belediye Başkanı Mustafa Güler’i makamında ziyaret ederek açılacak fabrikanın niteliği konusunda bilgiler verdi.
Ziyarete AK Parti İlçe Başkanı Bilal Kıyak ile İl Genel Meclis Üyesi Halil İbrahim Altınabay da katıldı.
Tavşanlı’ya yatırım kararı alan ve 500 kişiye istihdam sağlamayı hedefleyen İndivani firmasının temsilcisi Halil İbrahim Turan İnegöl, Bursa, İstanbul ve Gürcistan hattında birçok mağazaya sahip, iş ortaklarıyla yurt dışına ihracat yapan tecrübeli bir firma olduklarını kaydederek Başkan Mustafa Güler’e yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.
Başkan Mustafa Güler’de OSB’de üretim ve istihdam söz konusu olduğunda fabrikaların önünü açmak için her konuda yatırımcının yanında olduklarını ifade ederek açılacak yatak fabrikasının şimdiden ilçeye hayırlı olmasını diledi.
Üretimin kısa sürede başlatılmasını isteyen Belediye Başkanı Mustafa Güler, İnegöllü firmaya çalışmalarında başarılar ve hayırlı kazançlar diledi.
MUSTAFA DEMİRBAŞ




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir