“Dünyada marka olacak”

926

KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Kütahya Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi alanında hem Türkiye’de hem de dünyada bilinir ve marka değeri olan bir yer olacaktır” diye konuştu.
Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi yerleşkesinde yer alan DPÜ Evliya Çelebi Eğitim Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ek Hizmet Binasında incelemelerde bulundu.
Vali Dr. Ömer Toraman’a Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, İl Sağlık Müdürü İsmail Zehir, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi ile Prof. Dr. Cem Algın eşlik etti.
Pediatrik Rehabilitasyon, Ortopedik Rehabilitasyon, Elektroterapi, Robotik Rehabilitasyon, Spinal Dekompresyon Odası, Ergo Terapi, Sanal Rehabilitasyon, İzokinetik birimlerini gezen Vali Dr. Ömer Toraman’a, Prof. Dr. Vural Kavuncu işleyiş hakkında bilgiler verdi.
Alanında uzman doktorlarıyla hizmet veren Evliya Çelebi Eğitim Araştırma Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin Kütahya ve Türkiye için önemli bir değer olduğunu belirten KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, “Alanında uzman doktorlarla Bu hastane yalnızca ilimiz için önemli bir değer değil, tüm Türkiye’ye hizmet veren hatta uluslararası planlarımızı yaptığımız önemli bir merkez. Önemli olmasının sebeplerinden bir tanesi branş hastanesi olması. Tedavi alanları ve uygulama tedavinin kapsamı ve niteliği itibarıyla da önemli ve Sosyal Güvenlik Kurumu kapsamında ek ücret alınmadan ve üniversiteden hocalarımız ve Sağlık Bakanlığımızın birlikte görev yaptığı rehabilitasyon tedavilerinin çağdaş, bilimsel, teknolojik yöntemlerle tedavi edilebildiği 223 yatak kapasiteli bir hastane. İnşallah Kütahya Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi alanında hem Türkiye’de hem de dünyada bilinir ve marka değeri olan bir yer olacaktır” diye konuştu.
Ziyarette hastalarla da yakından ilgilenen Vali Dr. Ömer Toraman, sağlık durumları hakkında bilgiler alıp şifa temennilerini iletti.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir