MHP’de bütün adaylar açıklandı

1158

Kütahya’daki bütün belediye başkan adayları Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından açıklandı. MHP’de bütün adaylar kesinleşmiş oldu.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart 2019 yerel seçimler kapsamında Kütahya’da tek açıklanmayan ilçe Simav’ın belediye başkan adayını da açıkladı ve Kütahya’nın tüm adayları kesinleşmiş oldu.
Simav’ın belediye başkan adayı Erat Efe olarak belirlendiği bildirildi.
MHP’de Kasım ayında Dumlupınar Belediye Başkan Adayı Niyazi Tezcan, Domaniç Belediye Başkan Adayı Sahvet Ertürk, Pazarlar Belediye Başkan Cavit Erdoğan ile yola edileceği söylenmişti.
Merkez Belediye Başkan adaylığı içinde Aralık ayının hemen başında Prof. Dr. Alim Işık ismini açıklayan MHP Genel Merkezi, Altıntaş’ta Mehmet Akbunar Aslanapa’da Gökhan Gürel, Gediz’de Mehmet Oyan, Tavşanlı’da Kazım Bayram, Emet’te Halil Tuna ile seçim yarışına gireceği adaylar olarak belirledi.
Bu ilçelere ek olarak geçtiğimiz gün bir açıklama yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, 3 ilçe adayını daha netleştirdiklerini belirterek, Çavdarhisar’da Halil İbrahim Alnar, Hisarcık’ta Himmet Pınar ve Şaphane’de ise Fehmi Yavuz ile 31 Mart yerel seçimlerinde vatandaşın desteğini bekleyeceklerini ifade etti.
Kütahya’da adayı belli olmayan tek ilçe olarak Simav kalmıştı. Simav’ın Belediye Başkan adayı ise Erat Efe oldu.
İlçelerin yanı sıra beldelerde ise Simav Demirci’de Kemal Boral, Gediz Yenikent’te Mehmet Karaca, Gediz Gökler’de Yüksel Arık, Domaniç Çukurca’da İlyas Tosun, Seyitömer adayı Halil Öztürk, Simav Çitgöl adayı Yüksel İnal, Eskigediz’de Mustafa Arslan, Simav Akdağ’da İsmail Yıldız, Güney’de Ahmet Çavdar, Kuşu’da Murat Güntaş, Naşa’da Mehmet Özdemir, Tavşanlı Balıköy’de Ahmet Artun, Kuruçay’da Serkan Aktaşlı, Tepecik’te Ali Çakır ve Tunçbilek Beldesinde Mustafa Düzgün aday olarak gösterildi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir