Türker İl Genel Meclis adaylığını açıkladı

1095

MHP Kütahya Eski İl Başkanı Mehmet Ali Türker 31 Mart yerel seçimleri için İl Genel Meclis üyesi adaylık başvurusunu MHP Merkez İlçe Başkanlığına yaptı.
Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe binasında İl Genel Meclis üyesi adaylık başvurusunu yapan Mehmet Ali Türker partisinin her kademesinde görev aldığını ve en iyi şekilde hizmet için çalışacağını söyledi.
Türker yaptığı açıklamada “1963 Kütahya doğumluyum. Öğrenim hayatımın tamamını Kütahya’da tamamladım. Ülkücü camia ile tanışmam Ticaret Lisesindeki öğrenim yıllarımızda başladı. Ülkü Yolu Derneğinde il muhasipliği, 1980 yılında Ülkü Yolu Derneği İl Başkanı olarak görev yaptım. Daha sonraki dönemlerde partimin tüm kademelerinde görevlerim oldu. 2013-2014 yıllarında il başkan vekilliği, 2015-2017 yılları arasında ise il başkanlığı görevini yürüttüm. Geldiğimiz bu süreçte Allah nasip ederse 31 Mart yerel seçimlerinde partimin il genel meclisi üyeliği adaylığımı açıklıyorum. Rabbim çıktığımız bu yolda yar ve yardımcımız olsun. Partimiz ve Kütahya için çalışmalarımızı tüm gayretimizle sürdüreceğiz.” dedi.
Türker açıklamasının ardından İl Genel Meclis Üyeliği adaylık başvurusunu MHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Küçük’e teslim etti.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir