2019’a birlik içinde

973

Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, 2019 yılına görev başındaki güvenlik güçleri, sağlık personeli ve vatandaşlarla girdi.
Ziyaretlerde Vali Dr. Ömer Toraman’a İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Yarbay Kamil Çelik ile İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik eşlik etti.
Vali Dr. Ömer Toraman 2018 yılının son gecesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerine İl Jandarma Komutanlığı ile başladı.
İl Merkez Bölük Komutanı Binbaşı Mehmet Küçükatalay tarafından karşılanan Vali Dr. Ömer Toraman, görev başındaki jandarmaların yeni yılını tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Şehit Mehmet Kartal Polis Merkez Amirliğini de ziyaret eden Vali Dr. Ömer Toraman, Merkez Amiri Öner Bıçak’tan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
İtfaiye Müdürlüğünü de ziyaret eden Vali Dr. Ömer Toraman, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Kölgeli ve İtfaiye Amirinden bilgiler aldıktan sonra görev başındaki personelin yeni yılını kutlayıp çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Yeni yıl kutlamaları için Afyonkarahisar, Eskişehir ve Tavşanlı yollarına giden girişlerde oluşturulan uygulama noktalarını da ziyaret eden Vali Dr. Ömer Toraman, polis memurlarının yeni yılını tebrik ederek asayiş hakkında bilgiler aldı.
Vali Dr. Ömer Toraman yılbaşı tedbirleri kapsamında Trafik Düzenleme ve Denetleme Büro Amirliği ile 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünü de ziyaret etti. 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Tamer Yiğit’ten bilgiler alan Vali Dr. Ömer Toraman, görev başındaki personelin yılbaşını kutlayıp, çalışmalarında kolaylıklar diledi.
DPÜ Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni de ziyaret eden Vali Dr. Ömer Toraman, vatandaşların hem yeni yılını kutladı hem de geçmiş olsun temennisinde bulundu.
Vali Dr. Ömer Toraman son olarak Kütahya Valiliği önünde vatandaşlarla ve görev başındaki polislerle bir araya geldi. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Toraman, yeni yılın huzur ve sağlık getirmesi temennisinde bulundu.
Yeni yıla polislerle birlikte giren Vali Dr. Ömer Toraman, görev başında olan polis ekiplerine de telsizden anons geçerek hayırlı nöbetler temennisinde bulundu.
“TÜM TEDBİRLER ALINDI”
Burada basın mensuplarıyla da bir süre görüşen ve açıklamalarda bulunan Vali Dr. Ömer Toraman, Kütahya’da yılbaşının huzur ve güven içerisinde geçmesi için gerekli tüm tedbirlerin alındığını kaydetti. Emniyet, jandarma, sağlık, karayolları ve itfaiye ekiplerinin büyük bir özveriyle çalıştığını belirten Vali Toraman, “Yılbaşı münasebetiyle vatandaşlarımızın bu geceyi huzur içerisinde geçirmesi için emniyet ve asayişimiz açısından kolluk kuvvetlerimiz başta olmak üzere görevli bütün arkadaşlarımız tedbirlerini aldılar, vazifelerinin başındalar. Biz de onları bu vesileyle görev mahallerinde ziyaret ettik, onlarla beraber olduk. Çok şükür Kütahya’mız emniyet ve asayiş yönünden fevkalade iyi durumda. Şu ana kadar da herhangi bir vukuat meydana gelmedi, inşallah bundan sonra da gelmez. Emniyet ve jandarma teşkilatı 7/24 vatandaşımızın hizmetinde, vazifesinin başında. Arkadaşlarımız kar, kış, sıcak soğuk demeden vazifelerini icra ediyorlar. Onların yanında sağlık, itfaiye, karayolları personelimiz, hepsi de vatandaşımızın hizmetindeler. Basın mensupları da zor şartlarda, vatandaşın haber alma ihtiyacını karşılıyor. Bu vesileyle görev başında olan basın mensuplarının da yeni yılını tebrik ediyorum” diye konuştu.
Emniyet personeli ile bir süre sohbet eden Vali Dr. Ömer Toraman, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik’ten kentin asayiş durumu hakkında bilgi aldıktan sonra valilik önünden ayrıldı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir