Silahlı saldırıyı kınadılar

931

MİLLETVEKİLİ AHMET TAN:
“SİLAHLI SALDIRI OLAYINI
ŞİDDETLE KINIYORUM”
AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş’ın iş yerine yönelik silahlı saldırıyı şiddetle kınadığını ifade etti.
Tan, yaptığı yazılı açıklamada, olaydan büyük bir üzüntü duyduğunu dile getiren Tan, “İl Başkanımızın iş yerine yönelik saldırıyı kınıyorum. Faillerinin yakalanması bizlere teselli olmuştur. Emniyet güçlerimiz olayı kısa sürede aydınlatacaktır. İl Başkanımız ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.
MİLLETVEKİLİ İSHAK GAZEL:
“BU TÜR OLAYLAR, TÜRKİYE
SEVDALISI NEFERLERİ ASLI
YOLUNDAN ALIKOYAMAYACAKTIR”
AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş’ın iş yerine yönelik silahlı saldırıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu tür olaylar Türkiye sevdalısı neferleri aslı yolundan alıkoyamayacaktır” dedi.
Saldırganların adalet önünde hesap vereceğini belirten gazel, “Kıymetli Başkanımız Ali Çetinbaş’a bu menfur saldırıdan dolayı geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Saldırının faillerinin hukuk önünde hesap vereceğinden hiç şüphemiz yok. Bu tür saldırıların Türkiye sevdalısı neferleri yolundan alıkoyamayacağının altını bir kez daha çiziyorum” ifadelerini kullandı.
MİLLETVEKİLİ
CEYDA ÇETİN ERENLER:
“SALDIRIYI KINIYORUM”
AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş’ın iş yerine yönelik silahlı saldırıyı kınadı.
Başkan Çetinbaş ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Erenler, “Uğruna mücadele etmekten vazgeçmediğimiz ve her ne olursa olsun vazgeçmeyeceğimiz bir davamız var bizim. Bizler; sadece siyasi bir kavramın içine sığdırılamayacak kadar önemli ve ulvi bir yolun yolcularıyız. Alemi İslam için ter dökmenin, Memleketin huzur ve bekası için çalışmanın gayretindeyiz. Fikrimiz, kaygımız ve gayemiz ülkemizin müreffeh yarınlara ulaşabilmesini sağlayabilmektir. Ne yazık ki bu temsilden uzak, gayri insani ve gayri ahlaki bir tutumla, İl Başkanımız Ali Çetinbaş’ın ailesinin iş yerine menfur bir saldırı gerçekleştirilmiştir. Bilinmelidir ki bu saldırı, temsil ettiğimiz değerlere ve bu değerler için mücadele eden herkese yapılmıştır. Gerçekleştirilen bu saldırı, birliğimizi perçinlemiş, davamıza daha da sıkı sarılmamızın gerekliliğini göstermiştir. Bu saldırıyı gerçekleştirenleri kınıyor, Rabbim ıslah etsin diyorum. Başkanımıza, yakınlarına ve AK Parti ailemize geçmiş olsun” diye konuştu.
MİLLETVEKİLİ ERBAŞ SİLAHLI
SALDIRIYI KINADI
MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, önceki gün AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş’a ait işyerine yapılan silahlı saldırıyı kınadığını bildirdi.
Erbaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşanan olaydan duyduğu üzüntüyü ifade etti.
Erbaş, açıklamasında şunları kaydetti: “Huzur şehri olan Kütahya’mızda önceki gün meydana gelen elim bir olay bizleri de üzmüş ve tedirgin etmiştir. Silahların yerine fikirlerin konuşması gerekliliği tarihsel süreç içinde tüm toplumlara öğretmişken AK Parti İl Başkanı Sayın Ali Çetinbaş’a ait işyerine yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyorum. Olayı ayrıntılı bir şekilde soruşturmakta olan polisimize teşekkür ederim. Eminim hak ettikleri ceza adli mercilerimiz tarafından verilecektir. Bu vesile ile AK Parti il başkanı sayın Ali Çetinbaş’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bu ve benzeri ilkel olayların güzel şehrimizde bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum.”
CHP MİLLETVEKİLİ
ALİ FAZIL KASAP:
“SİYASETTE ŞİDDETE KARŞIYIZ”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş’ın iş yerine yönelik silahlı saldırıyı kınayarak, “Siyasette şiddete karşıyız. Çetinbaş ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.
Kasap, “Ali Başkan’a yönelik saldırılı büyük bir üzüntüyle öğrendim. Biz siyasette her türlü şiddete karşıyız.Emniyet failleri yakaladı. Olayın kısa sürede aydınlanacağını ümit ediyorum. Olayı öğrenir öğrenmez Ali Çetinbaş’ı arayarak geçmiş olsun dileklerimi ilettim” diye konuştu.
BAŞKAN KAMİL SARAÇOĞLU:
“SİLAHLI SALDIRIYI NEFRETLE
KINIYORUM”
Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş’ın iş yerine yönelik saldırıyı nefretle kınadığını söyledi.
Başkan Saraçoğlu, olayın zanlıların yakalandığını belirterek, saldırganlara gerekli cezanın derhal verilmesi gerektiğini ifade etti.
Saraçoğlu, “İl başkanın iş yerinin kurşunlanması tasvip edilecek bir şey değil. Olayı nefretle kınıyorum. Böyle bir olay Kütahya’da olmamıştı. Ne olduğunu bilmiyoruz. Failler yakalandı. Soruşturmalar neticesinde ne olduğu ortaya çıkacaktır. Böyle bir olayı kabul etmiyoruz. Kim yaptıysa hak ettiği cezayı almasını istiyoruz. Böyle bir olayın bir daha olmamasını diliyoruz. Ali Çetinbaş’a geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir