Sera AVM’den araba kazanma şansı

1121

Kütahya’nın ilk ve tek alış veriş merkezi Sera AVM, yeni bir kampanya ile ziyaretçilerine araba kazanma fırsatı sunuyor. Sera AVM’den 100 lira ve üzeri alış veriş yapanlar çekilişe katılarak araba kazanma şansı elde ediyor.
Sera AVM Genel Müdürü Atakan Tahmas, dün başlatılan kampanyanın 15 Şubat’a kadar süreceğini bildirdi.
Kampanya dönemi ile yeni bir arabayı daha ziyaretçilerine kazandırmanın heyecanı içerisinde olduklarını dile getiren Tahmas, şöyle konuştu: “Bölgedeki tek ve en köklü alış veriş merkezi olarak Kütahyalılara ve Kütahya’mızı ziyaret edenlere avantajlı alış veriş ve sosyal imkanlar sunuyoruz. Bunun yanında her sene hediye ettiğimiz farklı model arabalar gibi bu sene de 2018 Model Opel Astra kazanma şansı da sağlamanın mutluluğu içindeyiz.”
AVM’nin ziyaretçilerine yüzlerce marka ile binlerce ürün hizmeti sunduğunu hatırlatan Halkla İlişkiler Sorumlusu Hakan Uzun ise, şunları kaydetti: “Açıldığı günden beri her yıl ziyaretçilerine araba hediye eden Sera Kütahya Alış Veriş Merkezi, bu sene de ziyaretçilerine 2018 model Opel Astra hediye edecek. Kampanyaya katılım ise çok basit. Her 100 lira ve katları alış verişte kampanyaya katılım hakkı elde ediliyor.”
Uzun, 15 Şubat’a kadar devam edecek kampanyada 20 Şubatta çekiliş yapılarak arabanın talihlisinin belirleneceğini de sözlerine ekledi.
RAMAZAN DOĞAN




Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir